• 2019-11-29, 15:37
  • 2

Fredag och Black friday! Handlar ni eller struntar ni i alla reor och rabatter? Jag tycker det är grymt med massa bra erbjudanden! Skulle köpa underkläder på Lindex förut när jag var på stan och även ett par julklappar, hade ingen aning om att det var 25% rabatt på hela köpet, de fick jag veta när jag betalade! En trevlig överraskning.

På tal om handla! Om ni inte redan prenumererar på fina tidningen Amelia så har ni nytt nummer i butik nu! Jag har äran att pryda omslaget den här månaden, så kul! I tidningen är det ett stort juligt reportage  ¨med massa recept och tips ur min bok Middag hos mig! Intervjun är gjort av självaste chefsredaktören Maria Sognefors, en riktig pangtjej som jag träffade i Stockholm inför detta reportage för ett tag sedan. En härlig och ärlig intervju om vad julen betyder för mig men även hur de var efter jag gick isär.

Tidningen kom ut igår så nu finns den att köpa! Hoppas ni gillar mitt julreportage.

Jag har varit ute på en långrunda här i Göteborg, bitande kallt men äntligen sol! Det blev 10 km och jag känner en sån skön känsla i kroppen idag, motion och massa luft är fantastiskt.

Mina kläder undrar ni ofta över, är det minus 5 grader kör jag underställ. Är det nollan så har jag långärmad undertröja, mössa förstås men inte underställ under byxorna. Jacka och byxor är gamla från Mxdc men det bästa jag haft. Smidiga och vindtäta. Mössan är från Smart in the Dark, reflexer på mössan så jag syns. Glöm inte reflexer, livsfarligt gå utan när det är så mörkt ute.

Men idag skiner solen, njuter, hoppas ni hunnit vara ute lite idag.

Ska jobba undan en del samarbeten, fullt ös i mailen nu och vid 18 ska vi gå ner på en mysig AW här i Göteborg med goda vänner!

Missa inte kycklinggratängen i förra inlägget ni frågade efter, det är supergott!

 

2019-11-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Caroline Lundqvist 6 månader sen

Testade kycklingreceptet,gud va gott! Kram Carro.

Ulrika Hultberg 6 månader sen

Hej! Jag har köpt tidningen idag . Jag en runda med hundar efter jobbet. Det var mycket skönt . Lite kallt. Vi har fått lite snö i Perstorp i Skåne .
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…