• 2019-12-02, 21:03
  • 9

Förra helgen var vi i mysiga London och ni är många som önskar mer tips! Jag reser mycket och det är så roligt att ni gillar dessa inlägg, bloggen är en ren och skär livstilsblogg som den också var från början så det är kul att ni delar samma intresse som mig här inne. Mat, träning och upplevelser.
London är som allra vackrast före jul tycker jag med deras pampiga julbelysning och all dekoration. Även om London alltid är underbart förstås.
Vi firade nyår med Magnus och Mats och ni hittar även massor med tips HÄR efter den resan.

Jag bloggade under förra helgen när vi var där och har lagt upp en del tips HÄR så ni inte missar något.

Regent street och Bond Street, Oxford förstås är de kända gatorna man aldrig missar. Galet vackert, jag som älskar julen så mycket var i himmelriket.

Vi bor gärna i Bloomsbury, ligger precis längst ner på Oxford street. Nära till allt, mysigt område med härliga små hotell. Den här gången bodde vi på The Bloomsbury! Nyår bodde vi på Radisson Blue som också var bra. Hotellet vi bodde på nu hade en riktigt mysig bar som är värt besök även om ni inte bor på hotellet.

Vackraste paketet i London hittar ni på Cartier Old Bond street! Otroligt fint.

Älskar att gå överallt, man ser så mycket fint. Jag handlade julklappar och här tog jag ett champagnestopp på mysiga pop up baren Nytimber Wines. Som att krypa in i en sagobok.

Alla vackra pubar som är utsmyckade från golv till tak. En kompis frågade mig om tips på just pubar men det går inte tipsa om. Engelsk pub i London finns överallt, det är underbart! Alltid massor folk när de slutat jobbet vid 17 tiden, sån härlig stämning.

Mötte upp darling efter hans möten, han är ansvarig för export på Almondy så han reser mycket, kul för det gillar jag med så då slår vi ihop resorna ibland.

Restauranger tycker jag är bättre att kolla upp innan så man vet det blir bra. Dagtid eller lunch är annat för då tycker jag inte det “krävs lika mycket”. Kan gärna ta något enkelt fish and chips som är ett måste i London, men kvällstid är det kul om det är något extra. Vi gillar att riktigt bra Brasseri som vi varit på flera gånger, Mats tipsade oss och vi var även där med dem och firade Nyår där. Så mysigt, så bra mat! Älskar detta ställe.
Old Compton! Boka bord! Ligger i Soho kvarteren.

Missa inte Liberty! Jesus vad julsaker… det var så häftigt!

Ett besök på Harrods när Janne var iväg och träffade Max som är ansvarig för Movember i England, tror Janne hade svimmat om han varit med mig, haha! Tre timmar frossade jag loss inne på Harrods med julshopping och strosade omkring och bara njöt av allt vackert.

Här hittade jag även Jannes julklapp som jag blev så glad över. Hoppas han också blir glad ;)

Älskar du jul ska du gå upp till våning 4 och njuta av allt julpynt de har. Oj oj..

Har ni sett så vacker gran! Jag köpte med mig ganska mycket julpynt, tycker det är kul att hitta sånt som inte finns här hemma. en pampig vacker ängel som jag en gång haft som mamma köpte utomlands. Den jag hade är tyvärr borta sedan många år, efter en flytt tror jag… men nu hittade jag en liknande! Så fin i verkligheten..

Köpte fina kulor i guld till granen, ville ha allt typ. Men så kul att bara titta också.

Sedan gick jag till inredningsavdelningen och kikade.

Varför inte påslakan från Versace?

Bästa vinterdoften! Köpte massor med ljus, det doftar magiskt!

Detta fick följa med hem så nu doftar det jul här ;)

Sen tog jag en taxi bort till Borough Market där Janne var, har ni varit där? Om inte åk dit! Ska tipsa i nästa inlägg så detta inte blir för långt. Hur mysigt som helst. Vi älskade det!

Detta fick jag med mig hem, älskar julpappret jag hittade på Harrods. Så där tjockt och fint, ljuvliga färger.

Köpte en del julkappar också som jag förstås inte kan visa här…

Nu ska jag fixa färdigt inför i morgon, Lisa-Marie fyller 22 år! Bakar en grej och ska slå in det sista.

Kram på er!

2019-12-02 Resor

Kommentarer

Annika 10 månader sen

Kan tipsa om Cheyne Walk Brasserie. Jättegott och trevligt! https://fiftycheyne.com/

Har bara varit i London två gånger och andra gången blev jag verkligen förtjust. Måste åka dit snart igen.

Sofia 10 månader sen

Alltså Almondy som gör de där Daimtårtorna? :) Bor i England och hittar såna i frysdisken påa Asda (matvarukedja) och blev orimligt glad!

Mammamia 10 månader sen

Hej Johanna, jag tycker att du är så värd lite extra här i livet,du har varit ensam med barnen när dem var små och fick kämpa för ekonomin. Men där du är idag, ja det är bara du själv som jobbat dig dit. Hatten av för dig:) All lycka till dig o din familj!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Hej! Tack snälla för din fina kommentar, ja jag var ensam med stort sett allting. Barnens pappa var sjuk under några år och det var tufft, men allt gick ändå bra, vi var friska <3

Jag tror inte man kan förstå om man själv inte varit där, så ja jag är otroligt stolt över att allt har gått så bra.

Kram till dig <3

CHRISTEL 10 månader sen

Oh så vackert julpyntat där är precis som du sa som att krypa in i en sagobok såå vackert.Förstår att du ville ta med allt hem kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack, ja de var verkligen helt magiskt!! Blir helt varm bara av att se bilderna nu!

Kramar

Annika 10 månader sen

Tack för alla tips! Åker till London imorgon. Ska bli så mysigt!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Åh vad mysigt! Hoppas ni får en underbar resa!

Lotte 10 månader sen

Sååå mysigt med allt juliga😀 Jag va i usa en gång vid juletider med och älskade det!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…