• 2019-12-02, 15:34
  • 2

Cybermåndag och några timmar till som ni har 50% rabatt hos ELLOS. Med koden 405451 får du ytterligare 5% rabatt, så tex den här snygga fuskpälsen som kostar 400kr på rean så blir det ännu billigare med min kod.

HÄR har ni jackan!

Ni var hur många som helst som köpte dessa jackor i helgen men lagret är påfyllt så passa på nu. Älskar dessa fuskpälsar för de är raka i modellen, inte stora och klumpiga, har både mörkbrun och svart.

Tips på fler snygga grejer jag tror ni gillar:

Röd tröja jag beställde igår, halva priset (jag betalar och får samma rabatt som ni får) Men glöm inte skriva in koden ovan så får ni 55% rabatt. HÄR är tröjan. Fin till julbordet om man inte vill ha jultröja.

Köpte en underbar morgonrock till mig själv men en tjej här hemma har lagt beslag på den nu, haha. Den är den skönaste morgonrocken jag haft! Beställde en till nu, den är bara hur skön som helst. Kolla recensionerna….

Så mycket finare i verkligheten. 30% rabatt men 35% med koden!

HÄR! 

Finns två färger, har ni barn/tonåringar som önskar sig morgonrock är detta en tips. Svårt hitta sköna som är så där tjocka och klumpiga. Finns många storlekar! Eller varför inte till dig själv.

Bronsklänningen! 35% rabatt med koden, använt den massor! Stövlar till eller höga klackar på julfesten, hade den även på semestern.

HÄR. 

Mina höga moccastövlar finns åter i lager, haft dem massor, Marilyn älskar dem också, superfina på. Gillar när skaftet är lite lösare, blir coolare.

Silverklänning HÄR. 

Har beställt denna! Kanske på nyår i Bryssel?

Hittade även en del fint till Janne, beställde denna men går ju inte överraska för han läser bloggen ;) Men kanske jag har beställt en del på rean han inte får se här.  Visst är den fin!

Missa inte fina tröjor till era män! Så snyggt på julbordet eller glöggfesten om de inte har kavaj.

 

 

 

 

2019-12-02 Johanna Toftby

Kommentarer

Ann-sofi 10 månader sen

Hej
Var har du köpt dina svarta stövlar, så snygga

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Det finns länk här i inlägget?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…