• 2019-12-03, 11:32
  • 6

Grattis världens finaste Lisa-Marie på din födelsedag! 22 år! Vad hände där liksom, jag minns som igår när du tittade ut, en vecka över tiden på ett adventspyntat BB i Skövde. Snö och kallt, så fin tid! Idag är det din dag!

Bilden är från när du fyllde år förra året och var på din efterlängtade resa du gjorde med Moa, i tre månader reste ni runt i Asien som ni hade sparat till länge. Perfekt att göra en sån resa före man ska plugga och man är singel. Vilket minne!

Du älskar Lussebullar så det gjorde vi sent igår kväll, lite svårt att undvika doften kanske, haha så det var nog inte svårt att lista ut. Jag gjorde lite annorlunda i år, blev riktigt goda så måste tipsa er sen. Mycket smör och extra mycket saffran är knepet.

Grattis älskling på din dag! Nu ska vi på julbord på Knistad, de har börjat med julbord på lunch så det blir nog mysigt, Lisa-Marie är galen i julbord så det blir nog en bra dag! Firade henne med familj och släkt i lördags men det är ändå kul att hitta på något just den dagen man fyller. Hanna kommer på fika i eftermiddag på kaffe och lussebullar också.

Fick lov att lägga ut denna som jag tog i morse, hon fick kjolen och linnet jag köpte i London, passade henne perfekt! Sen fick hon airpods, hårgrejer och en del smått och gott. Ska visa er sen för vet ni gärna vill få tips mm.

Nu måste jag byta om, kram på er så länge! Kolla vilka sötingar för ett antal år sen :) Lisa-Marie 6 år och Marilyn 4 år.

 

2019-12-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 1 år sen

Åh! De saffransbullarna såg ju riktigt goda ut! 😋 Vill du denna med dig av receptet 😉

Barbro 1 år sen

Grattis Lisa-Marie hoppas att du har haft en bra dag!🎉
Hade ni varit närmare så skulle fått lite nybakta pepparkakor.
Kram o ha en fortsatt fin födelsedag o hälsa även mamma o Marilyn.

Marita 1 år sen

Grattis till Lisa -Marie 🥳🍾🥂 så fantastiskt fina tjejer verkar så trygga i sig själv 😍 Julbord mmmm så gott man börjar längta nu 🤶🏻🎄🎅🏻🎁

Ann-sofie 1 år sen

Vilka söta tjejer du har:)hoppas hon får en riktig fin födelsedag kram

Kristin 1 år sen

Stort grattis Lisa-Marie, hoppas du får en härlig dag!!
Kram

CHRISTEL 1 år sen

Stort grattis till Lisa-Marie hoppas ni får en fin dag och att julbordet är fantastiskt kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

I helgen kom vi äntligen upp till Sälen igen, vilken vinter det är här uppe! Vi ska göra ett jobb och vi ska titta på en stuga i veckan, så spännande! Vi…

Fredag är här! Finns det någon bättre dag i veckan? Även när jag jobbade helger (gör ju det nu också dock) och hade lördag och söndag som jobbhelg så älskade jag fredagar.…