• 2019-12-04, 17:52
  • 5

Innehåller annonslänkar 

Hjälpt vad dessa dagar flyger fram nu! Åker till Stockholm i morgon bitti och har med alla grejer till Nyhetsmorgon (ändrat- måndag istället) Det blir juldukning och massa kul!

I morgon ska vi på hyllningskonserten till Avicci, mina tjejer ska med och Janne åker från Göteborg, så kul det ska bli men tror det blir en känslosam konsert. Fredag ska jag fixa en del julklappar i Stockholm och på kvällen ska vi hälsa på Oliwer som nu är 6 månader! (Jannes Eriks sons barn) Så mysigt att träffa honom nu, även Ida, blir kul att umgås med mina barn på torsdag och Jannes barn på fredag!

Tack för alla fina hälsningar till Lisa-Marie som fyllde år igår och även alla kommentarer efter jag var med i Go`Kväll!

Vi var på Knistad och åt julbord som de har börjat med även på lunchen, älskar den miljön där! Så fint och mysigt, maten var bra men tyvärr en hel del som var slut när vi kom 12.30 för det var ett stort sällskap innan, men de fyllde på en del så det blev bra ändå till slut.

Fick så galet många DM på instagram (direktmeddelande) om min sammetsklänning jag hade igår, den kommer från By Malina, sammet med leopard i mönstret, riktigt fin och elegant i jul eller på nyår.

HÄR. 

Vet ni ofta vill veta vad jag köper i present när tjejerna fyller år för att får tips, Lisa-Marie hade en önskelista med allt från Airpods till värmeborste och lite smått och gott. Jag hittade även lite fina kläder i London hon blev glad över. För visst är det kul att önska sig saker och sedan kanske få det i paket.
Jag har varit hård med dyra märkesgrejer när de var yngre, sånt köper jag inte utan de får spara själva, eller så får de önska sig till jul eller födelsedag. Vet så många ungdomar som pekar på dyra märkeskläder och får vad de vill ha för de tycker synd om sig själva. Usch.

Nu är de äldre, hjälper mig mycket här hemma både med Lucy och med hemmet så nu köper jag gärna.

En sån här rengöringsborste från Foreo är så bra! Har ni sett? En rengöringsborse som även känner av din hud, man kan ladda ner en app, så häftigt! Den hade hon på listan som jag köpte HÄR. Jag beställer alltid på nätet, köper även en del hudgrejer till Janne där, mycket billigare! Har ni ungdomar önskar de sig kanske en sån, köp en som kan känna av huden, det är riktigt bra. Så laddar de ner en app. Perfekt julklapp.

Hon fick även en värmeborste hon ville ha, den HÄR är i bra storlek och blir fin form på topparna.

 

2019-12-04 Johanna Toftby

Kommentarer

cast 8 månader sen

Visst är det bra att inte “skämma bort” barnen med dyra saker. Jag var ensamstående till mina flickor så därför hade jag inte råd heller (men skulle inte gjort det ändå om jag haft pengarna). Tänker att det kanske var så att du inte heller hade råd när dina flickor var yngre?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Verkligen inte! Ensamstående är tufft.
Skrivit om det massor.
Men jag hade nog kunnat ge mer när de blev äldre men valde ändå lära dem att man kan inte köpa vad som helst när som helst.
De måste lära sig hantera pengar.

Elisabeth 8 månader sen

Åh, din dotters fina vita tröja, vart är den ifrån?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Gina såg jag när jag vek den igår, flera som har frågat. Visst är den fin!

Lotta 8 månader sen

Håller med dig helt med märken och svindyra grejer, barnen eller tonårigarna får spara eller önskar sig.
Vissa ungdomar fattar inte pengars värde och kommer inte kunna handskas med pengar om dom bara får så dyra märkesprylar.

Ha det så mysigt i Stockholm, avis på Avicii konserten!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…