• 2019-12-05, 13:59
  • 6

Nästa vecka åker vi till Alperna! Minst en skidresa per år blir det ner till alperna och den här gången blir det Ischgl! Så många som varit där och är nöjda med pisterna och restaurangerna, är så peppad!

Har provat nya skidkläderna jag köpte och de passade perfekt, ska ni åka skidor eller behöver vinterkläder ska ni beställa nu!

Dessa är 30% rabatt på och riktigt sköna, har ett vitt exakt likadant från förra säsongen så jag vet de är bra.

Byxor HÄR Jacka HÄR Finns från stl 34-60! Ta er normala storlek, de sitter bra på!

 

2019-12-05 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli 8 månader sen

Min sambo försöker övertala mig att vi ska åka på skidsemester, men jag kan inte åka skidor och så gillar jag inte kylan, så jag vet inte 😮 ( han säger att kylan och snön inte går att jämföras med vintern i Göteborg, tror jag får hålla med honom) 😁! Jag ska iallafall följa er resa på bloggen o Insta, kanske blir jag peppad 👍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

ÅH jag håller så med din sambo, oj oj om du visste. Man kommer ner till alperna eller upp till fjällen i Sverige och kliver in i en sagovärld. Det är magiskt! Man svimmar av vackra vyerna, du kan åka längd… gå promenader… det är helt fantastiskt!!

Du ska få se film när vi är nere, hälsa din sambo :)

Addie 8 månader sen

Idag fick jag hem Din senaste bok. Så många spännande recept och så fina bilder. Den kommer att användas mycket.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Vad kul!! Kramar

Anonym 8 månader sen

Verkligen superhärligt med skidresa, och Alperna! Men håller inte skidkläderna mer än en säsong? Eller är det att du vill köpa nytt varje säsong?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Ja helt underbart!

Jag har fler skidtställ att byta med, vit är ju vitt ;)
Åker mycket skidor så det är kul med ett par olika.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…