• 2019-12-06, 22:20
  • 1

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Stockholm mot Göteborg, hälsade på älskade lilla Oliwer och Erik och Malin på vägen hem, tänk att han redan är 6 månader! Ska visa bilder sen.

Är fortfarande väldigt berörd av konserten vi var på igår på Friends Arena. Aviccii Tribut-en hyllningskonsert till minne av Tim Bergling som jag aldrig kommer glömma. Den största konserten som arrangerats i Avicciis namn någonsin.
Så många låtar han gjort, fantastisk musik som betyder så mycket för så många. Är så glad att vi lyckades få biljetter så vi fick vara med om detta.

Var ni inte där får ni inte missa hyllningskonserten som sänds på SVT i morgon lördag på SVT klockan 22.15. Missa inte detta.

Det var den mäktigaste konserten jag varit på. Över 50 000 var på plats i Friends Arena och känslorna går inte beskriva. Kygo och David Guetta inledde, mäktigt, häftigt och så fantastiskt fint.

Sedan började hyllningskonserten där orginalartisterna som sjunger Avicciis låtar var på plats, det var så otroligt fint, och mäktigt, en fantastisk musikalisk upplevelse. Ett 30-tal band, stråkar, blås, grym kör, det var magsikt.

Alla intäkter går till Tim Berglingfondation som startades av hans föräldrar och familj där pengarna i fonden ska stödja personer och organisationer som arbetar förebyggande inom områdena psykisk ohälsa och suicid.

Tjejerna älskar Aviccii och har även sett honom, de såg så mycket fram emot det här även om de tyckte det var sorgligt men fint. Vi hade så mysigt innan och var på Brillo och åt middag innan.

Trodde nästan det var Beyonce som kom ut och sjöng Tough Love med Vargas & Lagola men det var Agnes. Herregud så grym hon är.

Missa inte konserten som sänds i morgon på SVT 22.15, det är otroligt starkt.

 

2019-12-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Göran Nilsson 8 månader sen

Man blev tagen av konserten. Bästa som jag sätt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…