• 2019-12-07, 10:28
  • 3

När vi var i Stockholm åt vi middag på Brillo innan konserten, en känd restaurang som ligger vid stureplan ni säkert hört om, jag har varit där flera gånger och det är verkligen riktigt bra. Boka bord måste ni göra, vi hade tur som ändå fick plats för vi chansade. Grym mat. Helt underbara pizzor och pastan är to die for. Servicen är också fantastisk!

Mysigt, massor med folk och härlig miljö.

Mina älsklingar!

Fina fina Jenny Alvesjö! Så grym programledare jag träffat flera gånger när jag medverkat Nyhetsmorgon.

Nästa tips! Phil´s Burger på Kungsgatan. Herregud vilka goda hamburgare, det var tjejerna som hade varit där och tyckte vi skulle gå dit. Det var riktigt bra! Och jag är kräsen ;)

Ska man äta hamburgare ska det vara bra! Jag är så trött på kall mat, torra hamburgare utan smak på flera kända fina restauranger, hatar sånt. Betalar man ska det bra! Det ska inte vara kalla pommes, skicka tillbaka maten om det är dåligt, och då ska alla gästerna få ny mat för annars får den stackaren som måste skicka tillbaka maten sitta och äta själv.

Gå hit!

 

2019-12-07 Johanna Toftby

Kommentarer

johanna mikaelsson 8 månader sen

så fina allihop =) Undrar vad Marilyn använder till sina snygga ögonbryn? för visst är det hon på sista bilden? I grönt linne?

Agneta 8 månader sen

Så vackra döttrar🌹

MosterM 8 månader sen

Jaaa Phils burgers så galet goda burgare. Och för den som inte vill äta kött så är deras vego oxå toppen. Brillo mums, löjromspizza 💫💫💫

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…