• 2019-12-08, 19:26
  • 67

Hoppas ni har en riktigt fin andra advent! Jag sitter på tåget och är snart framme i Stockholm och ska direkt bort till TV4 och förbereda i studion inför morgonens sändning. Jag gästar Nyhetsmorgon så är ni vakna och vill titta så ses vi i rutan runt 9.15 och 9.30! Det blir juldukning och massor med tips hur ni får mysigt på matbordet inför julhelgerna.

Men först en riktigt rolig tävling! Ni kan nämligen vinna dessa vackra glas i guld från Allt inom Champagne!

Så vackra glas som passar perfekt nu i jul! Eller kanske en julklapp ?

Förstapriset är en vacker ishink och fyra champagneglas! Men vi har även andrapris och tredjepris som vinner två champagneglas var.

För att vinna  gör så här: 

Skriv en kommentar varför just du vill vinna, dela inlägget på Facebook och gilla Allt inom Champagne på instagram. Tävlingen avslutas på onsdag klockan 12 och jag meddelar vinnarna på mail och även här inne.
Mycket viktigt ni skriver rätt mail och har koll på mailen efter onsdag, kommer inte hinna dra fler vinnare tyvärr.

Stort lycka till! Tänk på … är man inte med vinner man aldrig, plötsligt händer det!

 

 

 

2019-12-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Therese Fuchs 7 månader sen

Vilken helt UNDERBAR julklapp det hade varit till mig själv om jag lyckats vinna detta 🙏❤ Turen e inte ofta på min sida men som du skrev Johanna, e man inte med o tävlar finns ingen chans alls att vinna så jag håller helt enkelt mina tummar✊✊😍

Emma 7 månader sen

Vilken fantastisk tävling! Jag och min fästman är riktiga bubbelälskare och jag skulle hemskt gärna vilja vinna för att ge honom i julklapp. Vi har nämligen inga riktiga bubbelglas med stor kupa som det egentligen ska vara. Det skulle vara fantastiskt att få skåla in nya året med dessa även om det blir alkoholfritt i mitt glas tack vare att det just flyttat in en liten i min mage :) Följer så klart på instagram :)

Margaretha Zgud 7 månader sen

Möet – favorit champagne!!! Det skulle vara så fint att skåla in det nya året med dessa snygga champagneglas efter alla omständigheter 🍾🥂❄️ God Jul och Gott Nytt År 🎅🏻🎄⭐️❄️❤️

Lise 7 månader sen

Vad är en nobelfest i stadshuset…eller en bal på slottet med kristallglas och dyr champagne när kanske jag har turen att vinna och bli ägare till dessa fina champagneglas med en alldeles egen ishink som jag kan lägga min egen favorit champagne i dyr som billig..så fint till tolvslaget på nyårsafton…SKÅÅL!!!

Evelina nordberg 7 månader sen

Vilken dröm när tjejkompisarna kommer hemåt mysig middag. Enda chansen vi får vara oss och inte bara trötta mammor ❤️ Delar såklart

Linda Hanoksson 7 månader sen

Underbart fina champagneglas och hinken till är ju pricken över I :)
Hade varit en väldigt fin julklapp till mig själv som älskar champagne, min favorit är den rosa Moeten, Johanna vi verkar ha samma champagne smak, för den syns ofta hos dig🥂😊
Kram och God Jul och va rädda om er i skidbacken 🎿

Titti Runnerström 7 månader sen

Åh, hade varit en sån perfekt julklapp till mej själv 🥂🍾 super finnntttt sett! ♥️

Mikaela Pedersen 7 månader sen

Skulle vara härligt att ha detta lyxiga set i sitt hem⭐️ Fick en flaska Moet & Chandon i present från jobb vid millennieskiftet som jag fortfarande inte har öppnat. Har väl inte haft rätt tillbehör( glas& hink 😉) men vinner jag detta är det nog på tiden att öppnas 😋

Marija Ilisic 7 månader sen

Prefekt till nyårsafton samma dag som vi firar vårt silverbrölopp

Gisela Lans 7 månader sen

Skulle vara perfekt att få skåla in det nya året med dessa snygga champagne glastillsammans med min man o våra vänner🥂🍾

Marie johansson 7 månader sen

Åh, ute i sista stund 🙈 men dessa glas hade suttit som en smäck att ta med sig till Egypten och skåla i.🥂då vi firar både den 28/12 för då firar vi pärlbröllop (30 år ) och på nyårsafton 🥂

Lindha 7 månader sen

Åh, fantastiskt fint 😍 jag följer redan Allt inom Champagne på insta och man blir så inspirerad av alla fina bilder och tips.
Om 3 v flyttar vi till ett nytt hus och dessa glas med kylhink skulle göra sig perfekt att skåla in vårt nya fina hem med 🙏🏼
Kram Lindha

Katja 7 månader sen

Min favorit champagne är Moet. Kämpar med kroniska sjukdomar och sätter gärna extra guldigt på tillvaron. Njuter av dessa stunder med lite champagne i fina glas. Delat på fb och gillat på insta.

Michaela 7 månader sen

Jag skulle vinna detta då jag älskar champagne- är utbildad sommelier och älskar älskar MOET! Skulle vilja skämmabort mig själv då jag sliter hårt med både jobb och skola, familj och hus! Mycket som händer just nu och skulle vara härligt med lite mys! Tänk detta set med ostar och chark bricka 🙏🏻 Det skulle göra mitt år att avsluta på TOP med en bricka full med fina glas och känns sig rik och glad!

Carolin 7 månader sen

Min vän Karolina skulle bli otroligt glad för fina glas att skåla livet i tillsammans med sin familj!
En tuff kamp mot trippelnegativ bröstcancer. Återfallet för ett år sen, en tuff resa som är så oviss och då än viktigare att fira varje del i livet som är positiv 💗
En liten del av hennes historia kunde man se på tv4 nyheterna för några veckor sen.
Skål till livet! 🥂

Nina 7 månader sen

Det skulle vara så fint att skåla 🥂 in 2020 tillsammans med Kärleken med dessa glas i vår nya lägenhet.
Flyttar 20/12, jobbar hela Julen och även Nyårsaftons dag för att vi inom Svensk äldreomsorg har ju öppet 24 Tim/dygn 🤗

Mia Olofsson 7 månader sen

Detta hade varit en perfekt julklapp till min sambos pappa med familj då dom har precis allt!🎉🍾🥂
Men kan även bli att det blir min egna julklapp till mig själv 😍😍

Camilla 7 månader sen

Dessa fina glas skulle jag vilja vinna nu när min sambo fyller 50 år på nyårsafton. Vilken härlig present det skulle vara att få ge han dessa! Stor överraskning på det nya året! Med en god härlig skumpa! 🍾😍

Charlotte 7 månader sen

En perfekt present till min syster som älskar bubbel! 🥂

Maria Gustafsson 7 månader sen

Dessa glas skulle jag vilja vinna så jag o min man kan skåla för att han är verkligen mannen i mitt liv som alltid på sitt speciella sätt stöttar mej i allt.

Elisabet johansson 7 månader sen

Hoppas jag vinner !!✨🎇🎆
Då ska jag ge *Fredrik* och *Therese*
som numer heter *Johansson*
och dessutom fyller år i dag den 10 december
självaste nationaldagen!!
🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂
Dom gifte sej i fredags👰🤵💫
och vi ska på fest
🥂🥂🥂🍾🍾🍾💏❣💫❣🎂
🥂🍾🍀💐💍❤💏💫❣💏💫
🌸💐💍❣🥂🍀🥂💫💍❣🎂
°•☆•°🎂🥿🍀🕺💃💗💎°•☆•°

Pernilla sandin 7 månader sen

Jag vill vinna för att jag och maken firar 16årig bröllopsdag idag.
Länge leve kärleken ❣️🤗

malin holm 7 månader sen

Skulle vilja vinna för att jag fyller 30 år på måndag. hur firas de inte bäst? jo med champagne :) hade blivit så glad.

Ulrika Mårtensson 7 månader sen

Vinner jag dessa blir det gåva till en som är värd dom

Yvette 7 månader sen

Du är så driftig å inspirerande till oss kvinnor. En stor förebild för oss ensamstående kvinnor. Tack för de. Jag följer dig på din blogg och på instagram. Tyvärr så kan jag inte lägga till dig som vän på fb, då du redan har 5000 vänner😔. Så jag kan tyvärr inte dela det inlägget. Jag hoppas jag kan deltaga här med här å få chansen att vinna dessa fina glas. Tack igen för den varma glädjen du sprider. Du är en fantastisk själ som delar med dig av både skratt å tårar. Du är en verklig förebild till oss alla <3 Du vågar visa upp livets alla sidor. Tack för de!

Linda 7 månader sen

Vore väl härligt att skåla in NYÅR🥂🍾 i dessa underbara glas
Hoppas kan man alltid🙌

Helene 7 månader sen

Skulle vara otroligt att få vinna dessa fantastiska glas, då blir det till att öppna bubblet som ligger på kylning och bjuda över mina fina vänner för att fira vinsten🥂

Stina Ögren 7 månader sen

Verkligen älskar de fina guld champagne glasen & hinken med för den delen! Hade gett dem i julklapp till min kära svärmor som ställer upp för oss i vått och torrt. Tänk om vi kunde få sitta tillsammans och skåla i dessa?! Vilken lyx! 😍🥂 Då hade vi tackat ”Johanna” varje gång också! 🤩

Sandra karlsson 7 månader sen

Hade varit drömmen att få vinna dessa glas😍 att få skåla med stil ❤

Hanna 7 månader sen

Önskar vinna detta åt min sambo som är världens svåraste person att köpa presenter till. Han har allt han behöver och jag har gett div konserter, middagar, provningar genom åren. Nu har jag idétorka så detta set vore kanon! 👌

Jessica Kumpula 7 månader sen

Då julen är en underbar högtid när hela familjen får samlas, så kommer denna bli så konstig, för första gången så kommer inte alla våra 6 barn vara hemma 😢 vår äldsta som Rasmus ska fira den med sin sambo och hans familj i London, det gör ont i mamma hjärtat samtidigt som jag är så glad för hans skull, så det är många känslor hos mig denna jul/nyår! Men när dom kommer hem efter nyår så ska vi fira julafton och nyår, och även rida sonen födelsedag han fyller år på nyårsafton , detta skulle va en underbar överraskning till dom , för dom gillar bubbel båda två ❤️

Johanna Rehula 7 månader sen

Hoppas på vinst då min man fyller år dagen innan julafton och då blir han 50 år. Då skulle man kunna skåla med dessa fina glas🍾🍾💗

Ulrika Marberg 7 månader sen

🍾🥂Älskar bubbel helt enkelt 🥂🍾

Lena M 7 månader sen

Hej!
Kan jag vara med, fast att jag inte har varken Facebook eller Instagram? Skulle gärna vilja delta då jag ska ha både julafton och Nyårsfest i år.
Ha en fin vecka, kram

Ann-Marie Lundqvist 7 månader sen

Skulle vara kul att få vinna detta set . Å lyxa till det på nyår 🤩😍🍾

Anneli 7 månader sen

3 år har gått sen vi sågs på en lunch,
3 år av ständig lycka!
Vi gick i samma klass för över fyrtio år sedan, från fyran till nian, inte visste vi då att vi skulle få åldras tillsammans och få vara så förunnat lyckliga som vi är ❤️
Detta nyår blir vårt tredje tillsammans, vad härligt det hade varit att få skåla in år 2020 i så vackra glas i Champagne som stått på kylning i finaste ishinken 🥂❤️🥂

Caroline salander 7 månader sen

Jag är 34 år och har aldrig druckit champagne. Hemskt men sant. Så det vore alldeles fantastiskt att få göra det för första med detta vackra set😍🙌

Anneli 7 månader sen

Vi träffades för 3 år sedan och bestämde att varje dag ska fyllas av lycka,
3 år har gått och vi har varje dag lyckats smycka.
Vi unnar oss mycket roligt i livet, vi kan inte blunda och ta allt för givet.
Detta nyår blir vårt tredje ihop, att få skåla i finaste glasen skulle skapa ett lyckorop 🥂
Min finaste Janne, min gamla klasskamrat,
att vi lyckades finna varandra efter fyrtio år och sedan också kärleken på det 🥰
DET är värt att fira med Champagne i fin ishink och tjusigaste glasen ❤️❤️❤️

Therese svanberg 7 månader sen

Jag skulle bli såå lycklig om jag vann dessa glas 🤩🥂 skulle bli en perfekt julklapp till mig själv då släkten fått för sig att vi vuxna inte byter klappar längre…& jag ÄLSKAR julklappar 🎁

Jennie Jakobsson 7 månader sen

Ååå att få vinna,dessa fina champangeglas och fina hink skulle vara minst lika kul som det var att vinna över Cancern. Färdigbehandlad och vad skulle passa bättre än att fira in 2020 i dessa,fina glas med dom man tycker om och bryr sig om och samtidigt skåla in för att 2020 blir bra mkt bättre än 2019 som,bara bestod av cellgifter,strålningar och sjukhusbesök. 🙏❤

Sandra 7 månader sen

De hade vart fantastiskt att få vinna detta. Har haft de tufft i många år med skador och förlorat min pappa. I år vände de och glädje kom tillbaka genom att vi fick en undebar dotter och flyttat till hus, dessa glas hade vart fantastiskt att fira första nyåret med min dotter, sambo i nya huset som är i glädjens tecken 🥰

Ida 7 månader sen

Hade vart kul att vinna. Då vi 2017 äntligen blev gravida. Efter ett tags försök. Men tyvärr förlorade barnet i magen i vecka 21 :'( men sen slutet på 2018 blev gravida igen o fick en underbar liten son. Skulle vilja ta en kväll med min sambo o skåla för det fantastiska stöd han var för mig när allt hände även när han själv mådde dåligt.

Anna 7 månader sen

Ååå skulle passa så bra till vår 10 åriga bröllopsdag ❤️💫🥂

Lotta 7 månader sen

Åh, dessa fina glas hade passat perfekt på nyårsafton då mannen och jag firar vår 16:e förlovningsdag <3

Lotta Larsson 7 månader sen

Vill gärna vinna och fira det med min fina vän Jessica på nyår. Jobbar som sjuksköterska hela julen så det hade varit underbart att fira nyår med champagne i fina glas
❤️

Margareta 7 månader sen

Önskar av hela mitt ❤️Att mitt stora barnbarn vinner. Efter 5,5 år 66månader o ett oändligt antal timmar är det äntligen hennes tur att få titulera sig som färdig gymnasielärare i svenska o samhällskunskap Avs. Mormor.

A 7 månader sen

Å så härligt lyxiga glas. Skulle vilja ge detta till min 20-åriga dotter som precis fått sin första lägenhet som hon flyttar in i den 15/1. Vilken otroligt lyxigt fin present att få ge till henne som hon kan skåla tillsammans med sina vänner:):)
Håller nu tumma å tår att just jag får ge bort denna lyxiga gåva:)

/Kram A

Anna 7 månader sen

Hej Johanna!

Vinner gärna champagneglasen, för att jag och min man firar 16 årig bröllopsdag den 13 december. Tänk att få ta fram dem varje bröllopsdag framöver!! Nu skålar vi i champagne men i mindre fina glas 🙈🤭

Hanna Karlsson 7 månader sen

Min bästis har precis fått nytt jobb och jag själv är i slutet av en rekrytering, tänk om vi fick fira detta i dessa fina glas <3 dessutom Ä L S K A R vi Champagne och tills sist, nu kanske det är min tur att vinna… har mer tur i kärlek än i spel.

Eva 7 månader sen

Jag & maken jobbar oftast om varandra & när vi väl är lediga tillsammans så lyxar vi till det, och just dessa glasen skulle hjälpa till på traven! den riktiga lyxen är tiden med maken …men tillsammans blir det extra LYXIGT ….KÄRLEKEN & CHAMPAGNE är en LYX..<<<<<<<<<<3 KRAMIS // GOD JUL JOHANNA MED FAMILJ ps// följer redat dom på fb och instagram

[email protected]

Jenney 7 månader sen

Jag skulle gärna vinna detta set och ge bort till min lillebror. Han är 12 år yngre än mig och han tog studenten i somras. Han flyttade nyligen hemifrån och har ett hem som ser ut därefter. Han äger en soffa, en säng och har ett soffbord i serien LACK från IKEA. I köksskåpet så finns det ett start-kit med porslin som även det är från IKEA. Det tar tid att bygga ett hem och det är inte billigt heller. Jag hade gett det bort den här vinsten till honom för att göra hans köksskåp lite mer festligt och för att få se honom skina upp av lycka. Jag tror att han hade blivit SÅ glad.

God Jul och många kramar, Johanna!

Linda 7 månader sen

Skulle vilja skåla in nyåret med dessa glas tillsammans med den man jag nyligen börjat dejta. Han gav mig i helgen presentkort på massage och skulle vilja få bjuda igen på något trevligt sätt. Champagne i så vackra glas vore perfekt! Då han dessutom fyller år just efter nyår så blir det ju ännu bättre.

Agneta 7 månader sen

Så vackra glas🥂det vore något att hälla champagnen i🍾på nyårsafton med maken.
Ha en fin dag i huvudstaden🌹

Ulla T 7 månader sen

Jag skulle vilja ge dessa fina glas till min älskade man som fyller år just idag.
Vilken fin överraskning det skulle bli för oss båda.

Else-Marie Nilsson 7 månader sen

Skulle vara pricken över i när jag och sambon firar 30 år på Nyårsafton! Jag fyller även 50 i februari och hade uppskattat att få skåla i skumpa även då!

Karolina 7 månader sen

Skulle vilja vinna dessa till min man och mig att skåla in det nya året i, är även vår bröllopsdag då❤

Sussie 7 månader sen

Detta lyxiga paket skulle jag gärna vilja dela med min finaste vän Katarina som bor i Spanien och fira “när” vi slår till med vårt egna boende i Spanien!
Väl kyld och väl förberedd ska man vara!
Ett kit som är först att flytta in där :)))

Maria Gustavsson 7 månader sen

Tänk om jag kunde få vinna dessa. Då skulle jag ge dem till min dotters svärfar i födelsedagspresent. Så lyxig gåva, både att ge och att få. Följer @alltinomchampagne sedan länge. Så fina saker och för att inte tala om de härliga plåtarna.

Maria B 7 månader sen

Åh….så vackra, jag& min man firar 25år tillsammans i januari…BRA JOBBAT, i med & i motgång, står vi vid varandras sida…
Just nu är allt kaos & vi går igenom ett helvete, inget vi önskar någon…nu kan vi bara hålla tummar, stötta & finnas för vår familj..vi hoppas så vi får bra svar t veckan & då skulle jag gärna vilja ge bort detta t dom de gäller…

Livet e här & de är nu i med & i motgång…

Margareta 7 månader sen

Ishink ackompanjerad av sina glas ger känslan av LYX och FLÄRD.
Det är det följare söker
Slår an toner..
En smak av en bättre värld.

Anna 7 månader sen

Har aldrig druckit champagne fast jag är över 40 år, beror kanske på att jag ej äger några champagneglas. Vinner jag så köper jag en flaska.

Eva-Karin 7 månader sen

En fin vän fyller 50 år i januari och jag skulle vilja ge henne denna urtjusiga ishink med tillhörande glas 🥂🍾

Caroline 7 månader sen

Underbart vackra glas, skulle vara lyckat att få skåla in det nya året med dessa 🥂 tillsammans med min fina mamma😍

Berit Jerberg 7 månader sen

Skulle vilja dricka denna champagne i dessa fina glas tillsammans med min make Magnus Jernberg min andra hälft ❤❤sen 1989.Han fyllde nyss 50 år så detta vore en ära att få skåla in det nya året med dessa..

Ulrika Hultberg 7 månader sen

Champagne är alltid gott. Dessa vill jag vill vinna för jag har haft det mycket tufft och kämpig höst. Därför vill jag vinna .
Ulrika

Linda 7 månader sen

Min syster ska fylla jämna år i vår och det skulle vara kul o få fira med dessa fina glas på hennes stora kalas, med lite skumpa kan vem som helst tordas skaka sin rumpa. Håller tummarna för vinst!

Annika 7 månader sen

kommer att dela champagnen med min man på nyårsafton då vi båda är lediga.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…