• 2019-12-10, 14:38
  • 15

Det är så ofattbart och sorgligt, Marie Fredriksson är död. Min stora idol och förebild, jag lyssnade alltid på hennes musik när jag var tonåring och har varit på Roxette så många gånger, hennes röst gick rakt in i mitt hjärta. 

Sist jag såg henne var i Stockholm för några år sedan på en gala, hennes man hjälpte henne upp på scenen. Det var väldigt starkt att se. 

Hon har berört hela världen med sin röst, jag har så många favoriter, men den som alltid har betytt mest är Ännu doftar kärlek. Jag älskar även Dressed for success och kunde spela den om och om igen. När jag gick i nian på Kyrkerörsskolan i Falköping spelade vi den låten på en skolavslutning och i dag ska jag lyssna på Roxette hela dagen. 

Vilken är din favoritlåt med Marie? Har du också något fint minne kanske? 

Nu tänker jag på familjen. Vila i frid Marie, tack för allt. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=kkV1TyFEjVI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019-12-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Cecilia 7 månader sen

Den sjunde vågen, Ännu doftar kärlek, Jag vill ha ett hus vid havet mm. Med Roxette: It must have Been Love, Joyride mm. Har lyssnat mycket på Marie genom åren. Verkar dessutom ha varit en så fin och genuin människa. Vila i frid vackra Marie! Mina tankar går till hennes familj!

Tina 7 månader sen

Fin fina Marie nu orkade du inte kämpa imot längre din kropp din själ vill vila.saknad och älskad över hela världen…tack för din musik har ingen speciell favvo gillade ditt sätt helt naturlig inget tramsigt i rakt på ditt privat liv behöll du hemligt och kärt Tack att du orkade så läng💖

Annie 7 månader sen

SISTA SOMMARENS VALS LYSSNA PÅ DEN NI SOM INTE REDAN GJORT DET SÅÅÅÅÅ BRA !

Anna 7 månader sen

Min största idol genom tiderna, ville klippa mig som Marie och bleka håret i 10-års åldern tror jag det var men det fick jag inte för mamma :/ Hade massor med planscher och älskade Joyride, The Look och Fading like a flower som några exempel.

Jenny 7 månader sen

Älskar hennes svenska låtar. Speciellt Sparvöga <3. Vila i frid Marie & tankarna går till hennes familj.

Lotta 7 månader sen

Har haft glädjen att ingå i samma kompisgäng på -70 talet då vi gick i högstadiet/gymnasiet i Klippan. Underbara stunder då hon sjöng för oss, hennes röst var magnifik redan då. Jag har många favoriter, omöjligt att välja ut någon ❤️🙏🏻😥❤️

Helene 7 månader sen

Min favorit med Marie är tro, så fin. Vilken röst hon har, finns ingen som låter som hon.
Trodde inte det var sant när jag hörde på nyheterna att hon har gått bort.❤❤❤

Nettan 7 månader sen

Jag är ett stort fan av Marie, har alla hennes skivor och även alla Roxette. En av mina favoriter är “Mild Varm Vår”, en mycket vacker och sorgligt låt som vi spelade på vår älskade pappas begravning för mer än 20 år sedan….min pappa blev bara 58 år ❤

Annika 7 månader sen

Sjunde vågen är en favorit💫

Barbro 7 månader sen

Finns så många fina låtar så det är jättesvårt att välja.
Kram Barbro

Kristina 7 månader sen

Min favoritlåt är It must have been love, då min favoritfilm var Pretty woman. Såg den på bio mellan högstadiet och gymnasiet. har sett filmen så många gånger på vhs och när den gått på tv att jag nog kan den utantill. Svensk låt är nog ännu doftar kärleken. Vila i frid fina ❤ Marie❤ stor kram från Kristina

Agneta 7 månader sen

❤️Marie❤️🌹
En låt som berör mig mkt är sången Tro.
Himmelen lyses upp av ännu en stjärna🌟

Zita 7 månader sen

Hvilken smuk stjerne himmelen har fået 😥
Jeg har lyttet så meget til Roxette. Elsker deres musik og absolut Maries stemme.
Jeg kan ikke vælge et nummer som favorit, men Joyride er en af favoritterne 🥰

Ulrika Hultberg 7 månader sen

Det finns många fina låtar med Marie Fredriksson. Men lilla sparväga är jättefin.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…