• 2019-12-11, 13:25
  • 3

Innehåller reklam och annonslänkar till Jotex 

Hoppas ni har en fin onsdag, blåser nästan bort idag. Har suttit med revisorn och fixat bokföringen och nu ska jag packa ihop väskan och snart åka ner till Göteborg. Ikväll blir det julkonsert med Magnus Carlsson, mysigt med vacker julstämning! I morgon bitti vid 06 går flyget mot Alperna, ni kommer få hänga med på stories, vi ska till Ishgl för första gången och gör ett roligt jobb med Österrikes turitsbyrå igen. Är så taggad!

Lade ut en bild från i morse på instagram och fått hundra frågor tror jag om puffarna. Ni hittar snygga sittpuffar HÄR! Just nu kör de rea på sittpuffarna så passa på så kan ni fynda, har haft riktigt mycket användning av mina.

Mina små jag har i vardagsrummet finns HÄR. 

De är perfekta att ha framme när du har gäster, fin inredningsdetalj också. Jag har även en stor i hallen mitt på golvet.

Ni är många som även frågat om mina granklädda ljuskronor jag visade i Nyhetsmorgon i måndags- de är så fina och du får extra mysig julkänsla. Gran eller tall, ris funkar också, jag blandar gärna- klä runt om kronan och vira tunn ståltråd runt om. Finns även grön tunn ståltråd. Busenkelt! Den jag håller i på bilden hittar ni HÄR!

Den jättestora som Jesper fick hålla har en runt stålring och massa gran runt om, sedan tog jag breda röda band runt om. Ta ner lampan över bordet och in med julkransar till jul. Blir fint och mysigt att skapa traditioner, barnen älskar det.

Ser att de vackra Amaryllisen står så fint i Nyhetsmorgon varje sändning, roligt de håller länge, tack tjejerna på Blomsterhallen i Skövde för alltid lika fina blommor.

Kanske att jag hinner med ett pass på gymmet, men benen lär få så det räcker i helgen- alltid lika tufft med de höga backarna första skidåkningen för säsongen, men underbart kul.
Igår körde jag ett gympass och kondition efter på bandet, skön hinna med träning även i en stressig december. Ännu viktigare.

 

 

2019-12-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Jenny 7 månader sen

Tack för bra blogg. ☺️
Viktigt att nämna kanske ang granris etc, inte helt 100 procent säker men man får inte plocka granris eller dylikt i skogen hursomhelst. Tror man måste fråga skogsägaren om lov först.
Allt gott 💓 .
Vänligen Jenny

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tack!

Det har jag sagt många gånger och även i TV, mitt bästa tips är ju att sno från som granen köpt eller fått-
Klipp under eller i bak på granen ;-)
Har jag gjort många gånger.
Eller köper i butik.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…