• 2019-12-12, 11:03
  • 7

Innehåller annonslänk till Ellos 

Klockan 8 landade vi i München och nu sitter vi i taxin på väg mot Ischgl,  berg och snö överallt. Underbara vyer! Klockan ringde 04 och kunde knappt öppna ögonen men det tar ju inte lång stund innan man känner sig piggare när man ska iväg. Vi gör ännu ett riktigt roligt jobb med Österrikes turistbyrå, men det är första gången för oss i Ischgl.

Taxiresan från München och Ischgl tar över tre timmar men det är en fin resa och vi sitter bekvämt i en stor bil och kan även jobba under tiden. Redan efter en timma började vi se alla berg och massor med snö. Vi älskar alperna och jag tröttnar aldrig, det är lika mäktigt varje gång.

Tips tips tips! Röd, mjuk tröja med söta ärmar köpte jag till halva priset! 149kr är perfekt när man ska köpa lite extra inför jul. Klicka HÄR.

 

2019-12-12 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Susanna 1 månad sen

Vad är det för modell på din LV väska? Så snygg!

Susanna Hu 1 månad sen

Vad är det för modell på din LV väska? Så snygg!

Sussie 1 månad sen

Ha en härlig resa och försök omvandla mig från anti snö och alper till att vilja åka dit och älska det som ni gör…
Har dock aldrig åkt men jag är en sol och bad människa och älskar värmen.
Hoppas du nu kan övertala mig med er resa :))))
Vad har Janne köpt sin tröja?

Kram Sussie

Linda 1 månad sen

Undrar så mycket vad du har för färg kulör i håret? Ska till frissan och vill ha något liknande? Kram

Erika Mickelsson 1 månad sen

Åh så härligt det ser ut! Har en fråga om ett recept som jag hittade hos dig ínför förra julen. Det var chokladbollar med rice crisp och både mörk o ljus choklad. De var magiskt goda tyckte vi alla i familjen o nu vill vi göra de igen men jag hittar inte receptet. Kommer inte exakt ihåg vad de hette. Kan du hjälpa mig? Tack på förhand! Hälsningar Erika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Hej Erika! Ska leta fram det alldeles strax!
Glad Lucia från Iscgl!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Det är bara jag som är med om detta, snurrigaste människan på jorden. Jag har länge letat efter mina svarta gucci glasögon, på något sätt kände jag att de måste…

Innehåller annonslänkar  Det är bara jag som är med om detta, snurrigaste människan på jorden. Jag har länge letat efter mina svarta gucci glasögon, på något sätt kände jag att de måste…

Tomatsoppa och nybakade hemmagjorda frallor! Det har vi ätit tre dagar i rad nu, haha men så gott. Tomatsoppan kryddar jag så den blir lite starkare, frallorna garnerade jag med parmesanost, doftar…