• 2019-12-16, 16:30
  • 7

I morgon är det bara en vecka kvar till julafton, kan knappt tro det är sant. Jag älskar allt kring julen och nu frossar jag loss i julbak, pyntar, spelar julmusik och i veckan ska jag och Janne på julbord och jag ska ha mina bästa vänner hemma på middag. Möte med Ellos i Göteborg och en del andra roliga projekt så det är fullt ös nu.

Hur har ni det? Stressar ni eller njuter ni av julveckan?

Jag tycker det är alla förberedelser som är mysigast även om självaste julafton är bäst. Hur firar ni? Vi kommer vara hos oss som vi alltid är, alla är välkomna så vi är runt 20 personer. Ska bli så mysigt! Uppesittarkvällen är vi antingen hos Janne eller hemma hos oss, får nog se till Janne fixar en gran om vi ska vara där, haha. Här kommer vi klä granen i morgon! Köpte en del kulor på Harrods i London, ska bli kul att hänga upp dem nu. Vill inte klä gran för tidigt. En vecka är perfekt för då har jag julstämningen. Det är alltid ett projekt med gran men den ska vara äkta. Skulle aldrig någonsin ställa upp en plast.

Kolla in den här granen förresten, vilken stämning i Ischgl! Massa snö och pyntat överallt. Landade på Landvetter i natt så ska skriva ett eget inlägg om resan till alperna, kommer i morgon.

Lisa-Marie har gjort julgodis idag, hur gott ser inte detta ut?

Rocky Road!

Hon gjorde även knäck som blev riktig bra, hon är grym på bakning.

Jag har precis gjort kycklinggratäng med chilisås, den är också med i min bok Middag hos mig och ett populärt recept. Så goda smaker med chili, paprika, purjolök.

HÄR har du recept. Hade inga champinjoner hemma men blir lika bra ändå. Ta i lite chiliflakes så får du lite hetta. Jag gör en stor gratäng på sex kycklingfileér så blir det lunchlådor över. Eller varför inte på en hel plåt om ni är många.

Hoppas vi ses på Akademibokhandeln i morgon i Skövde! 17.30 är jag där och signerar min bok Middag hos mig!

 

2019-12-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Carolin König 4 månader sen

Ja, tiden går i ett rasande tempo.

Ser ut som ni trivs i kylan :) Själv har jag hållt mig inne alldeles för mycket :O

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Haha jajamen, det gör vi! Både sol och snö gillar vi.

Mysigt att vara inne dock om det regna och bara är rusk… ;)

Maria 4 månader sen

Vilken ork och energi du har fina människa!
Åkte till Warszawa i torsdags och kom hem idag, synd jag missade dig på Landvetter ❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Härligt, antar det är riktigt mysig julstämning där också nu?

Anette 4 månader sen

Mysigt att ses hela julen när man är särbos, träffar barnen varandra också?

Älskar din blogg, blir på bra humör här inne.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Ja vi ses nog lika mycket som om man bodde ihop, haha.
Ja de stora i Stockholm träffar vi ofta. Ska bli mysigt när de kommer ner framöver.
Mina tjejer bor ju heltid hos mig fortfarande.

Tack för dina fina ord!

Margareta 4 månader sen

På uppesittarkvällen kommer vi att titta på tv 1 kl 20.
Gör gärna det du också.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…

Innehåller annonslänkar  God förmiddag från kallt Göteborg! Men värmen är äntligen på väg, har ni sett vädret i påsk! 17 grader på måndag, helt underbart! Jag har tagit fram lite vårnytt som…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…

Innehåller annonslänkar  God förmiddag från kallt Göteborg! Men värmen är äntligen på väg, har ni sett vädret i påsk! 17 grader på måndag, helt underbart! Jag har tagit fram lite vårnytt som…