• 2019-12-27, 08:01
  • 12

Tjejerna önskade sig vitaminer i julklapp, är så glad att de gillar att äta bra mat och ta hand om sig själva med träning och bra vitaminer. Min mamma log när de blev så glada när de öppnade sina paket med massa vitaminer i, samma som hon gjorde med mig när jag var yngre, gav mig paket med vitaminer och massa nyttigheter.

D-vitamin är A och O nu när vi inte får någon sol, magnesium gör att du sover bättre, hjälper mot migrän, extraslag, eller om du har restless leg! Det är så bra, det viktiga är att ni ska äta vitaminer regelbundet. Jag har ätit varje dag i många månader i ett sträck, jag mår så mycket bättre. Har ännu inte varit sjuk, peppar peppar men herregud så skönt att slippa blir sjuk i december som jag varit varje år innan.

D-Vitamin och Magnesium ska ni äta, det rekommenderar även läkarna, vi får inte i oss magnesium i kosten och D-vitamin är viktigt nu när det är så mörkt så vi stärker immunförsvaret och inte blir sjuka.

Här kommer rabattkod om ni behöver fylla på vitaminerna hemma!

Skriv koden Toftbyvip så dras 20% rabatt av på allt i kassan! D-Vitamin HÄR, Magnesium HÄR och Balans kvinna HÄR! Men rabatten gäller även andra produkter!

Balans kvinna är grymt!

Kommentarer

Linnea 10 månader sen

Hej! Tack för rabatten:) Har beställt alla 3. Hur många ska man ta av varje? Har också problem med en massa extraslag (så otroligt jobbigt). Äter just nu bara omega3 så behöver verkligen fylla på min kropp med mer vitaminer. Tack för en superblogg💗

Marita 10 månader sen

Tack för rabatten ❤️

Marita 10 månader sen

Jag äter också både D vitamin och Magnesium innan dess hade jag som en trötthetskänsla i mina ben men den är puts borta sen jag började med Magnesium
Gott Nytt År till dig o Janne 🍾🥂🥳🎊

Camilla Johansson 10 månader sen

Tack snälla för rabatten🙏

Gott nytt år på er🍾🎉

Maria B 10 månader sen

Ja äter också D vitamin & Magnesium..men fick åka in akut natten 16,e december ..kritisk lunginflammation & farligt nära blodförgiftning…legat inne t nu före julafton, & nu vila hemma utan folk då jag är extra känslig nu så läkaren…fick avboka drömresa t Västindien på julafton & helgen innan som vi skulle ha familje mys m barn, respektive & barnbarn…
Men väljer ändå se de positivt, kunde hänt på flyget eller där…då detta kom som en blixt från en klar himmel, inte ens vart förkyld bara kom som enorm smärta, något jag aldrig tidigare känt….

Tänker lite på ditt tidigare inlägg där du uppmanade t & stanna hemma om man va sjuk, ex inte gå t frisören…håller me…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Åh Maria, jag har läst din kommentar om detta innan men hann inte svara.

Så tråkigt att bli så sjuk, usch måste varit hemskt. Men Skönt det är bättre nu!
Stort krya på dig, snart är du på benen igen och resan finns kvar.

Gott slut och gott nytt 2020!

Lena 10 månader sen

Tack för rabattkod ska ta o beställa! Men tar du både magnesium,d-vitamin o Balans kvinna? Tänker att Balans kvinna innehåller dessa står det men kanske får man bättre effekt om man tar alla vad tror du? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Nej jag varvar!

Christina Lindqvist 10 månader sen

Tack för rabatten Johanna, nu har jag beställt Magnesium och D-Vitamin :-)
Kram Christina

Anna 10 månader sen

Rekommenderar läkarna dessa även om man inte har någon brist? Är det inte bättre att göra ett test först?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Yes! De har sagt det flera gånger i Nyhetsmorgon tex.

Sen är inte läkarna en lag som jag följer men många gör det…..

Man får inte i sig magnesium. Många har stor brist på mineraler i kroppen.

D-vitamin ger vi till spädbarn när de föds…
säger en hel del.
Så viktigt att få i oss nu när vi inte har ljuset alls.

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Hej!
Jag äter också vitaminer varje dag. Det har jag ätit många år. Och jag inte varit förkyld på länge. Sen är jag ute går mycket och sen är dagmatte till 2 st hundar. Ha det så bra . Vi ses i nästa inlägg i din blogg.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I går skrev jag om min blodbrist och bad alla som kommenterar att inte skrämma mig i onödan. Tack snälla alla som respekterade det! Men ni som tycker att ni vet bättre än…

Jag har blodbrist! Helt ofattbart. Det har tagit mig några veckor att orka berätta, jag var riktigt ledsen det första veckorna. Jag mådde så dåligt av alla symtom men förstod inte varför.…

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…

Innehåller annonslänkar Hej på er! Jag hoppas ni har en riktigt skön helg och har njutit av det vackra vädret! Jag och Marilyn körde ett skönt benpass på gymet i förmiddags, jag…