• 2019-12-29, 12:00
  • 6

Nu är vi i Bryssel och har hade en riktigt mysig första dag, jag och Janne landade mitt på dagen och strosade runt och kikade i gamla stan, för mig är det första gången och jag älskar redan vackra Bryssel som är allt annat än EU och politik, för vilka mysiga ställen. Vilken mat! Alla vackra byggnader, igår såg vi ljusspelet på Grand Place och det var verkligen så fint. Vi bor på Warwick hotell så bor verkligen centralt vid bakom Grand Place.

Följer ni mig på instagram kan ni klicka på stories så hänger ni med på resan och kanske hittar något tips om ni ska hit.
Magnus och Mats landade igår kväll och vi möttes upp för en middag och några drinkar på stan, hur mysigt som helst!

Stiliga killar jag får hänga med här!

Inget Bryssel utan Moule frites. Jag fullkomligt älskar musslor. Så galet gott, tröttnar aldrig! Billigt med ett kilo musslor hemma i Sverige om ni vill bjuda på musslor, sök längst upp i bloggen så har jag recept.

Vi åt så vi storknade, pommes och majo är en höjdare. Ska äta musslor minst en gång om dagen här, haha. Jag gillar när de är kokta i vin och lite grädde, massa vitlök.

Efter blev det ett besök på Delerium som är en helt galen pub, ett hål i väggen men innanför tre våningar med tusentals ölsorter och så pass många att puben med i Guiness rekordbok! Jag gillar inga öl med konstiga smaker alls så jag tog en liten ljus, men Janne testade en som han tyckte var god.

Glasen har rosa grisar, bara det liksom, haha!

Och julpyntet… det är så mycket fint här, jag njuter! Så vackert med all belysning överallt.

Nu ska vi möta upp Magnus och Mats för att äta brunch på Maison de Crepes sedan blir det besök på en fin chokladbutik! Solen skiner så det blir en fin dag här i Bryssel.

Vi ses på instastories!

2019-12-29 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

Linda 8 månader sen

Ja visst är puben häftig!! Jag gillar delirium-ölen också! Köpt med mig så jag har elefantglaset hemma också. Dock har jag inte hittat att man kan få tag på just den ölen hemma så brukar passa på när jag är utomlands. Såg att du var på en av mina favoritrestauranger också, de har grymt goda musslor!! Mussels in Bryssels är ett måste!

Anna 8 månader sen

Rosa elefanter…? 😛

Svar på kommentaren:
Eva 8 månader sen

Ja rosa elefanter är det va😂🥰👍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Delerium! ;)

Ulrika Hultberg 8 månader sen

Vad mysigt ni har det. Hälsa till Janne, Magnus och Mats från mig.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…