• 2019-12-31, 15:19
  • 19

Sista dagen på året och snart ska vi skåla in ett helt nytt år, ett rykande nytt år med nya möjligheter. Visst är det skönt med början på något nytt. 

Jag tackar för 2019 och allt jag fått uppleva tillsammans med er här inne. Det har varit ett händelserikt år på alla sätt, jag har fått ge ut min bok “Middag hos mig” och det är en fantastisk känsla att ni är så många som gillar min bok. Det är svårt att ta in. Tack för alla fina ord och att ni tar er tid att berätta vad ni tycker. Hoppas den kan inspirera till många glada middagar och att ni ska ha lika roligt i köket som jag alltid har. Nästan alltid, hehe…

Janne har fått ett litet barnbarn, älskade Oliwer betyder så mycket för oss alla. 

Jag har en frisk familj, mina älskade tjejer växer upp och är på väg ut i världen. 

Men det har också varit ett mycket omtumlande år, där en näthatare gått över alla gränser och kostat mycket tid, ork och tårar. I februari möts vi i rättegången och det känns redan som en stor seger att hon ska få stå tills svars för allt hon är åtalad för. 

Jag är tacksam för att ni följer min blogg, att ni hör av er, att ni lagar min mat och berättar om hur ni tar till er billiga tips hur man kan förgylla vardagen med småmedel. Det betyder så mycket om jag kan hjälpa någon och kanske få någon att känna sig mindre ensam. 

Tack för det här året, 2019. Jag är så redo för 2020! Skål och gott slut till er alla! 

2019-12-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 5 månader sen

Gott nytt år och tack för allt du delar med sig ❤️🎉🌟

Annika 5 månader sen

Ha ett fint 2020 med din fina familj och med Janne.

Lotta 5 månader sen

God fortsättning på 2020!
Gjorde din pepparsås igår. Sååå god!!! Hade kunnat äta den med sked👍🏻😀!
Ha en fortsatt trevlig resa! Ser fram emot att följa din härliga blogg ännu ett år! Kram💖

Marie johansson 5 månader sen

Gott nytt år!
Jag får tacka för bra recept. Igår stod jag för varmrätten och lagade rödvinssås, potatistårta och oxfilé med brysselkål och haricots verts. Det blev kanon!
Mvh Marie

Lisa Molén 5 månader sen

Gott nytt år! Din fläskfilégryta stod på bordet ikväll på nyårsafton med pressad potatis till! Så god! Och bäst av allt, blev över så har till lunch på nyårsdagen!

Agneta 5 månader sen

Gott Nytt År🥂💥✨🌹

Ann-sofie 5 månader sen

Gott nytt år och tack för en jättebra blogg kram

Caroline 5 månader sen

Tack Johanna för allt du delar med sig av! Du är fantastisk! Kram Caroline

Magdalena 5 månader sen

Tack för en fin glad positiv & peppande blogg Johanna. Jag har läst din första bok ’ 30 om dagen ” säkert 5 gånger. Den gav mig ork genom en skilsmässa från hell. Sitter också i en rättegång i februari mot min ex man som misshandlat mig fysiskt psykiskt & ekonomiskt. Jag fick mod & styrka många gånger genom din blogg. Du finns där som en ” vän ” som jag aldrig träffat m du känns så jordnära & har skinn på näsan det gillar jag. Är nu skild med två små tjejer är just nu sjukskriven pga utmattad till följd av allt som hänt . Har en knapp ekonomi men mina barn & jag lever bra m kärlek mat på bordet tak över huvudet & gör mycket extra som att gå i skogen & plocka svamp, rita pyssla ta en fika på en måndag efter dagis & skola. Behöver faktiskt inte kosta speciellt mycket . Vi lever av skratt varje dag & en enorm tacksamhet över att vi tre lever äntligen i lugn & ro utan skrik hårda ord ett ansikte fullt av tårar & blod att skydda mina två barn m min kropp så att inte mitt ex skulle slå de…ångesten & det dåliga samvetet över mina barns hemska upplevelse att se deras pappa slå sönder deras mamma….
Idag är jag starkare än någonsin en glad tuff modig mamma kvinna & vän. Är 43 så många år kvar. 2020 kommer min fösts bok ut, har varit min dröm sen 20 år tillbaka . Du fick mig att våga ! Så min story kommer ut. Hur den än går så har jag vågat & fått min dröm i uppfyllelse. Jag lär mina tjejer att de kan bli precis vad de vill, att alltid vara snäll mot ALLA speciellt de som har det svårt , det är coolt. De är 4,5 år & 7 år trygga vackra empatisk tjejer som jag som mamma har en skyldighet att deras barndom blir precis den de förtjänar. Jag hoppas att min ex döms till fängelse eller vård iaf då han är sjuk. Har inga agg kvar men kan omöjligt förlåta just nu. Kanske något annat år?…
Mitt råd till ALLA där ute gå bara gå & lämna din pojkvän / man / fickvän det kommer ALDRIG bli bra ALDRIG de som slår behöver VÅRD , så lova mig det alla fina vackra kvinnor där ute!!
Till Johanna all lycka i februari i tingsrätten , du är modig & trollet måste få något straff. Finns i mina tankar du är inte ensam ❤️
Tack för en fantastisk blogg & att du delar m dig! Väntar på din bok ” Halv åtta hos mig” som min mamma har beställt till mig som pepp då hon vet att jag gillar dig!
Gott Nytt År Johanna & Janne 💥🍾🎉💫✨🥂❤️

Svar på kommentaren:
Marie 5 månader sen

❤❤❤❤❤

Barbro 5 månader sen

Alltid lika kul att läsa din blogg och få tips på olika gosaker och vardagsämnen.
Samt kul när du svarar på kommentar.
Önskar dej o Janne ett gott nytt år..🍾🎉

Marie 5 månader sen

Så fint skrivet Johanna!
Du betyder så mycket för så många!

Fortsätt vara den du är, jag älskar din blogg och har köpt din bok.

Gott nytt år!

Maria B 5 månader sen

De här året slutade verkligen på absolut sämsta sätt för mig & min familj..
Sjukdom & elände, för mig själv går de bra bara tiden men sämre för annan familje medlen…
Hoppas hoppas innerligt att 2020 blogg ett bra år & att de ger oss styrka…
Din bok ligger på posten – avisering har kommit men inte orken att åka & hämta den..
Lagar mkt av din mat & de blir alltid med beröm godkänt en favvo är din köttfärssås m bönpasta fast vi tar vanlig pasta…

Gott slut & Gott Nytt…med kram fr mig

Anette 5 månader sen

Läser alltid din blogg 👍men kommenterar sällan . Önskar dig/er ett riktigt Gott Nytt År , och ett bra år 2020 🍾🥂💕

AnnaE 5 månader sen

Tack för en fin blogg, Och Gott nytt År
💐🍾🤗

Ulrika Hultberg 5 månader sen

Tack för fina orden .. Jag tycker om din blogg. Du ger oss mycket tips och vi ge dig tillbaka med tips. Du tar upp så mycket viktiga saker och ibland ldesamma saker. Och så vi följer med dig med på underbara resor som du gör. Det är därför jag älskar jag din blogg. Du svarar ju alltid om en kommentar i din blogg. Det är jag väldigt tacksam för att du tar tid att svara.
Jag vill önska dig ett riktigt gott nytt år 2020.
Så ses vi med spänning och läsning . I nästa år i din blogg. Jag ska läsa din blogg varje dag. Och skriva tillbaka i din blogg min vn Johanna.
Många kramar från mig Ulrika

Eva 5 månader sen

Blev lite fel🙈
😉😉😉😉🙂

Eva 5 månader sen

Vill önska dig ett fint och bra 2020!
Fortsätt din blogg som du gör den nu 2019👍
Gott nytt år 🌺🌺🌺🌺😡

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…