• 2019-12-31, 12:26
  • 1

Igår tog vi en utflykt till den vackra medeltidstaden Brügge och vilken fantastiskt vacker liten stad. Vi tog tåget från Bryssel som tog ca en timma drygt, bara ta tåget i sig är en vacker upplevelse i sig, bara luta sig tillbaka och titta ut på landskapet.

Jag älskar se nya platser, att få resa och upptäcka ger så mycket, man ska njuta av livet. Möten med andra människor, se vackra platser man kikat på och det är en häftig känsla att se saker man velat upptäcka länge. Alla olika kulturer, både mat och traditioner, jag gillar även få veta mer om en stad, historia osv.

Alla gamla vackra hus, kanalen som man kan strosa längs med och alla hästar, för inte tala om all choklad. Belgien är känd för sin goda choklad och öl, det är choklad överallt, haha!

Jag har köpt med massor med fin choklad hem, roligt med alla märken, det finns billiga men också svindyrt.

Älskar upptäcka med dig darling! Och vi har så roligt med våra vänner Magnus och Mats! 

Alltså kolla ölen, haha! Gillar man öl är Belgien paradiset. Finns hur många sorter som helt. Jag är nog ingen “riktigt” öldrickare men tar gärna en ljus kall öl på dagen när vi strosar runt, härligt att sätta sig på ett mysigt ställe och bara kika på alla människor.

Vi hade en underbar dag i Brügge och ett måste om ni är i närheten! Vid sjutiden tog vi tåget tillbaka till Brüssel och jag åt musslor för andra dagen i rad. Så gott, tröttnar aldrig.

 

2019-12-31 Resor

Kommentarer

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…