• 2020-01-08, 22:07
  • 5

Innehåller annonslänkar 

Nu sitter vi i sängen och ska kolla film efter en riktigt skön dag i backen. Vi kör så mycket skidor så benen är som stockar, helt slut idag, haha. Solen har stekt och det är så skönt när det inte är vind eller dimma, då åker vi så mycket vi orkar.

Fördelen med en sån här resa är att man kommer igång med träningen ordentligt, väl hemma kommer jag dra igång en utmaning som jag hoppas ni vill med på. Jag och Janne satt och planerade den idag, kommer bli kul! Älskar utmaningar och nya mål.

För er som inte läst eller vill har tips är vi i Fiss i Österrike som ni kan läsa mer om HÄR. 

Satt högt upp på en alptopp 2500 meter och solade en timma mitt på dagen, det var så skönt. Hoppade över apres skin och gick till hotellet och badade i poolen istället och bastade, ljuvligt att koppla av efter en dag i backen och bara fixa sig lite inför middagen på hotellet och ett glas vin vid brasan.

Klänningen frågade många efter på instastories, har använt den så mycket! Passa på nu när det är 30% rabatt! HÄR. 

Ellos har förresten pangrea ni inte ska missa, man kan göra så grymma fynd. HÄR har ni rean.

God natt från Österrike, Följ oss gärna på instagram så missar ni inget! HÄR hittar ni mig, HÄR hittar ni Janne.

2020-01-08 Johanna Toftby, Resor

Kommentarer

L 1 år sen

Var kommer din fina undertröja ifrån som du har på bilden när du solar?

Svar på kommentaren:
Eva 1 år sen

Undrar jag också🤗 letar just nu skönt underställ och den såg ju sjukt skön ut😍

Ulrika Hultberg 1 år sen

Hej!
Jag vill vara med på din utmaning när du kommer hem. Det kommer bli så spännande.
Kram Ulrika

Sussie 1 år sen

Äntligen!!!!!
Jag ÄLSKAR umaningar i träningsform!!!!! Den ser jag fram emot :))))
Åker inte skidor men sitta så där i backen och få njuta av solen, WOW det skulle vara skönt..
Kanske ska lägga till det i min bucketlist…☆

Anneli 1 år sen

Den bronsfärgade klänningen är bara såå snygg, jag beställde den i stl 34, men tyvärr var den för stor för mig, svårt med kläder när man är av mindre modell i kroppen 🙁
Fantastiskt härlig resa ni är på, kul att följa er 😊

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg