ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ädelostpaj med valnötter

/


Om du inte vet vad du ska laga för mat idag – gör en paj på mandelbotten, ädelost och valnötter! God som vardagslunch men även festlig på buffen. Jag älskar paj och i min bok finns det flera tips på goda pajer.
Ädelost ger så mycket smak, jag älskar det i mat.


Ta vanlig grädde eller späd ut med mjölk, ta de grönsakerna du har hemma, men broccoli mättar och är gott ihop med ädelosten och tomater. Jag strör inte ost över hela fyllningen så allt blir täckt, jag strör alltid osten runt om så man ser tomaterna och de är så goda när de blir lite grillade.

Och förstås en god sallad till är ett måste.
Hej från backen i Österrike just nu! Solen steker och klarblå himmel, vilken dag!

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00