• 2020-01-16, 21:25
  • 28

Nu räcker det! Den galna kvinnan som låtsas vara svårt cancersjuk är tillbaka. Hon säger sig vara döende. Isolerad på sjukhus. Och jag har skrivit om det så många gånger, ändå lurar hon fler och fler stackars snälla människor att hon ligger döende. Fattar ni hur vidrigt detta är?! Hon lurar dem på pengar, kärlek, energi och omtanke och deras tid. I själva verket är hon inte alls sjuk i cancer, heter något annat och bor i en annan stad. Sprid detta och varna alla ni känner för henne!! 

Hon har hotat och bedragit, listan är lång. Att detta sker samtidigt som så många kämpar för sina liv mot den hemska sjukdomen är bara vidrigt. Så många har hört av sig till mig och undrat vem detta galning är, om jag vet.

Senast i går fick jag kontakt med Camilla, en tjej som bor i Västsverige och som fortfarande är i chock. Hon har stöttat, hjälpt till och delat inlägg på Facebook att hennes följare ska skicka styrka och kärlek till denna sk döende, stackars tjej. Och det allra sjukaste som alltid kännetecknar att det är samma kvinna: hon vill bli adopterad. Fattar ni. En vuxen kvinna som vill kalla personen som hon lurar för mamma. Det allra värsta är att hon vill amma. Hon saknar sin mamma och vill tutta. Jag kräks.

Camilla tyckte så synd om henne och lät henne säga mamma. Föräldrarna hade ju dött och själv är hon döende i cancer. Påstår hon. 

Här ser ni konversationer mellan kvinnan och Camilla, som blev totallurad. Inte så konstigt, man tror ju inte att någon ska hitta på så sjuka saker. Även jag är visst indragen. Bilden längst upp. Jag sparar vad jag tycker om den här personen.

Kvinnan varnar för mig, jag har ju skrivit om henne tidigare. Och vem man ska varna för går väl att fundera på…typ. Men det biter inte, är inte rädd för den här idioten. Hoppas hon en dag spärras in för gott. På psyket.

Vi måste måste stoppa henne en gång för alla. Hon förpestar och förstör människors liv, lurar dem på pengar, manipulerar och sedan när de drar öronen åt sig ställer hon till ett rent helvete för dem. 

Här är inläggen Camilla lade ut på sin facebook dagen innan vi berättade för henne att detta är ljug. Fatta vad tragiskt och vidtigt att lura tusentals människor som lögnaren gör.

 

Den vänstra i konversationen är alltså kvinnan som är lögnare. Har förstås fått lov av Camilla att lägga ut detta.

 

Uppdatering- nu har hon snott den här bilden och lagt ut på Facebook. Hon letar redan nya offer efter Camilla kontaktat mig och jag talat om vem hon är egentligen är. Här skriver hon att hon ligger på Sahlgrenska.

Var uppmärksamma nu, se till att vi får stopp på henne! Detta är förstås INTE den personen, hon snor bilder på unga söta tjejer. 

 

2020-01-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Therese 6 månader sen

Det är mina bilder som hon har tagit. Kort på mig och på min son. Har fått till mig för ett par år sedan att hon även då använt mina bilder. Vilken människa den här personen är. Hoppas verkligen de får ett slut. Anmälan kommer göras ifrån mig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Men SKOJA inte, åh herregud!!

Anmäl, ring polisen.

Tina 7 månader sen

Jaha vår “kära” Madeleine i farten igen…Samma namn och bilder som när hon skrev till mig om att hon förlorat båda sina föräldrar i bilolycka, hon sade sig vara 23 år och att hon var gravid och att hon var nyutbildad jurist..(som hon lägligt nämnde då jag berättade att jag var på väg att göra en tenta i juridik)…Hon frågade dock inte om mamma delen men frågade om jag ville bli mormor tills hennes barn.. Hon blev sedan påkörd av en bil och låg på sjukhus men sen blev det tyst.. några dagar senare läser jag om henne här.. ( detta var ju i september).. undra hur många hon lurat.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Sorgligt. Tragiskt och vidrigt.

Lena 7 månader sen

Känner inte till historien med denna så uppenbart sjuka människa, men jag förundras förutom det på hur man kan bli så personlig och nära en människa som man tydligen aldrig träffat? Om någon helt anonym person skulle kontakta mig och sedan fråga om hon fick kalla mig ”mamma” så är det väl en varningsklocka i sig att människan inte är riktigt 100…?

Nettan 7 månader sen

Funderar på om det går att göra en orosanmälan till socialen, har hon barn på riktigt? Kanske går att göra sådan anmälan för vuxen också som inte är helt ok? Bara en tanke.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Nej nej, hon har inga barn. Ja gör det!

Maria Olsson 7 månader sen

Jag måste bara få skriva en sak…. inget ont om dom som verkligen trott på henne men allvarligt, hur gammal påstår hon att hon är då?? Om en vuxen kvinna skulle fråga mig om hon fick kalla mig för mamma så skulle varningsklockor ringa…. hur får hon “tag” på sina offer???

Svar på kommentaren:
Tina 7 månader sen

Mig hittade hon på instagram, sade sig vara 23 år..frågade inte om hon fick kalla mig mamma men frågade om jag ville bli mormor till hennes ofödda barn som skulle födas runt 1 nov-19

Anna 7 månader sen

Shit, man tappar hoppet för mänskligheten :-( Vidriga människa som utnyttjar andras godhet!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja vidrig är ordet. Fullkomligt avskyvärd

Åsa 7 månader sen

fy fan säger ja bara hoppas ni får slut på det

Annika 7 månader sen

Har råkat ut för denna personen också med samma bild och samma historia!! Hon fick inte det svaren hon ville av mig eller inte tiden heller så tillslut gav hon upp!

Renèe 7 månader sen

Hej! Är det samma kvinna som är i gång nu igen, tänker på henne som du Johanna och Robert A konfronterade i TV?

Berit 7 månader sen

Men herregud att hon inte blir inspärrad 😡😡😡Sjukt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Tids nog blir hon nog det.
Inlåst för gott.

Lotta 7 månader sen

Jaa vad säger man…… så vrickat på alla sätt💩
Hoppas hon får sitt straff i rätten!

Maria 7 månader sen

Usch jag tycker synd om henne att man kan bli så psykiskt sjuk och att man inte får hjälp! Hon måste ändå varit i kontakt med olika instanser tänker man???… otäckt!

Svar på kommentaren:
M 7 månader sen

Inte ett skit synd om henne. Vet vem hon är.
Hon är inte så sjuk som många tror och är väldigt beräknande.

Annelie 7 månader sen

För mig är det rätt tydligt att kvinnan är allvarligt psykiskt sjuk. Så även om hon inte har just cancer så är hon sjuk.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Men ändå inte inspärrad. Än.

Lotte 7 månader sen

🤮

AnnaE 7 månader sen

Sicken sjuk människa! 🤔👎

Jessica Enoksson 7 månader sen

Jag fick ett pm igår ifrån en vän som är vän med Camilla. Jag skrev direkt till henne o varnade henne och sen tog jag kontakt med Johanna.
Denna vidriga kvinna måste stoppas. Både min pappa och min syster dog i cancer. Jag har en vän vars pojke har leukemi och han är bara 4 år! Jag kräks på detta. Jag minns när denna kvinna tog kontakt med mig första gången. Samma visa till Camilla som till mig och många med oss. Hon är sjuk och behöver hjälp!

Karin 7 månader sen

Otroligt att det finns sådana människor, hon måste stoppas! Så vidrigt att man mår illa av det!

Marie 7 månader sen

Jag mår illa. Vill kräkas. Varför är hon inte inspärrad. Johanna du vet väl om nån vad hon går för…

Stackars den här Camilla också. Fy vad hemskt.

Carina Persson 7 månader sen

Ja hon måste stoppas. NU! Det blir bara värre och värre.

Maria B 7 månader sen

Saknar ord…

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…