• 2020-01-17, 20:15
  • 3

Magnus Carlsson är nominerad i Årets QX gala som årets scen-Från Barbados till gamla stan! Klart vi ska rösta så han vinner årets bästa show! Har ni sett showen och älskar den lika mycket som jag så hoppas jag ni hjälper till att rösta på Magnus så han vinner-Kom igen, klart han ska vinna detta!

Rösta HÄR! 

Så här röstar du: Man klickar i årets scen och på Magnus- sedan klicka på knappen “gå vidare”. Då får du ett nummer som du ska skicka sms till: 72456

Viktigt. Man kan bara rösta en gång per sms och därför är det viktig ni skickar rätt. Varje röst har ett eget nummer!

Heja heja Magnus, nu ska du vinna detta!

 

2020-01-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Lena 1 månad sen

Helt klart att Magnus ska vinna ,,Under bar musiker å drar fulla hus med sin enorma röst

Anonym 1 månad sen

Jag har försökt att skicka iväg en röst flera gånger men får bara till svar att något måste ha blivit fel! Begriper inte vad som kan gå fel😏

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Det har jag gjort. Det är självklart att Magnus ska vinna detta pris. Jag har sett showen. Den är ju så bra. .
Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…