• 2020-01-17, 12:33
  • 5

Innehåller annonslänkar 

Härligt med fredag, bästa dagen! Så pepp på den här helgen, ska fira en kompis som fyllt jämt, ska bli kul! Vad ska ni göra? Berätta!

Jag har suttit i telefonmöte, betat av massa mail och kört fakturor. Skönt stänga datorn efteråt. Hunnit storstädat och ska snart köra en vända till tippen sen blir det gymet. Äskar träna regelbundet men fredag och ett gött pass på helgen är bäst, försök köra kontinuerligt, då behåller du kondition och måbra hormonerna åker inte berg och dalbana.

Trodde inte mina ögon när solen helt plötsligt började lysa in i matrummet, kastade mig ut och putsade fönstren, kunde knappt se ut, haha. Nu lyser solen rakt in- underbart.

Får alltid frågor om mina lyktor så nu ska jag tipsa er. Märket är Skogsberg & Smart- Magnus Skogsberg vet ni nog vem det är, företaget startades 2008 och jag fullkomligt älskar dessa vackra handblåsta lyktor. Skogsberg & Smart hittar du HÄR.

Min stora lykta med bubblor finns HÄR Mina små i silver jag haft länge HÄR 

Kika även på deras små i beige, så fint sken. Ni kommer inte ångra er, dessa lyktor är gedigna och otroligt vackra i hemmet.

Nu blir det ett pass på gymet och ska handla fredagsmyset på väg hem, vi ska äta fläskfilé med tryffelbea och sötpommes ikväll och självklart heja på Sverige i handboll, riktigt kul att Marilyns klasskompis i alla år Jack Thurin är med och spelar så grymt bra.

2020-01-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Ann-sofie 1 månad sen

Ikväll blir det ditt recept på räkor m.röd curry och kokosmjölk(jag älskar saffran,så tar det ochså👌)Så blir det ett gott italienskt vin till.Imorgon ska vi ta beslut om vilket kakel o klinkers det ska bli i vårat badrum.Trevlig helg.Mvh Ann-Sofie

Lena 1 månad sen

Var kommer dina coola tavlor du har på vägen ifrån?

Sanna 1 månad sen

Hej Johanna,

Var har du köpt dom fina tavlorna?

Anita 1 månad sen

Jag ska också städa .har så mycket som jag inte hunnit med skulle vilja skaffa robotdammsugare men det är en djungel på vilken man ska ha. Måste ut o gå i helgen ska bli fint väder, så jag kommer på banan igen är så trött o inget känns speciellt roligt .
Ha en skön helg

kram Anita

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Jag ska städa på lördag. Är det bra väder. Så ska jag ut och gå min 5 km runda . Och tar det lugnt på söndag. .

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…