• 2020-01-18, 08:15
  • 5

Innehåller annonslänkar

God morgon sköna lördag! Idag är det fullt ös, vi ska iväg och träna, jag vill tvätta min bil och sen kör vi ner mot Göteborg. Ska blir så kul att fira vår kompis Hanna som har fyllt 40 år i veckan!

Såg ni handbollen? Skit! Nya tag på söndag.

Jag och Janne åt en god middag i Tvsoffan med tjejerna, mysigt när alla är med på middagen. Marilyn spelar mycket matcher på helgerna och båda jobbar mycket så det är så underbart att få äta ihop. Bästa jag vet.

Jag gjorde helstekt fläskfile med krispiga sötpommmes (jo det går att få dem krispiga, blir galet gott) min pepparsås, tryffelbea och rostade morötter och sparris. Vilken middag, oj oj så gott. Men nu ska vi träna igen så kan vi äta gott ikväll igen. ;) Recept kommer under dagen, detta ska ni laga.

Tulpaner och tända ljus, fredagsmys är skönt.

Är ni sugna på lite lördagsshopping?!

Har fått en exklusiv kod till er! Ni får 30% rabatt på valfri vara hos Ellos, även varumärken så passa på nu. Jag har fått hem ett riktigt trevligt paket igår och ska testa några nya vårplagg nu i helgen, vit/beiga sneakers, skönt med lite vårkänsla i luften igår, kändes som april i både luften och ljuset.

Skriv koden 415413 så får du 30% rabatt på den dyraste varan. Denna kod gäller till 31/1.

Den här blusen är så fin till skinnleggings och sneakers- eller jeans. Jag gillar att bryta av en söt blus med busigt och avslappnat. Coolare look och en slarvig knut i håret, stora ringar i öronen. Som på bilden, dressa ner en sån blank blus, det blir ascoolt.

Klicka hem den HÄR! Missa inte koden så i får 30% rabatt!

Och den finns även som klänning, tänk i vår med bara ben och sneakers! Så snyggt med ljusa färger nu, eller hur! Ska fota den i helgen när jag har på mig den. Klicka HÄR! 

Stövlar eller sneakers. Jag har de svarta som jag tipsat om många gånger HÄR. 

Kolla in dessa! ÅH vad jag älskar modet med sneakers och klänning, hade det mycket i somras. Praktiskt och snyggt på samma gång. Jag har dessa i svart och helvita som många av er också köpt, nu finns de i fler färger HÄR. 

Jag ska ha dem till den beiga klänningen ovan, det blir nog fint.

En till skön klänning som passar snyggt till sneakers, den ska jag ha på en middag nästa helg. Finns HÄR. 

Mer beige, haha! Haft den innan i en annan färg, gillar när den inte är för lång, fin färg också.

Klicka HÄR. 

Nu ska jag sätta fart, god morgon lördag, hoppas ni får en skön dag!

 

 

 

2020-01-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Jeanette 1 månad sen

Svårt med skostorlek tycker jag, hur tycker du att storleken är på sneakersen?

Annika 1 månad sen

Hej! Jag gillar din stil! Jag undrar nyfiket var du har köpt den snygga spegeln och de höga, fina ljusstakarna? Skulle vilja ha!

Monika 1 månad sen

Tack för rabatt! Beställde blusen och båda klänningarna :))

Mia 1 månad sen

Tack för rabatt! Beställde blusen och fick 30% rabatt på den :)
Gillar din stil och kommer ha den till slitna jeans.

Önskar er en skön lördag!

L 1 månad sen

Oj vad fina saker, fick bra rabatt på sneakers jag köpte nu!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…