• 2020-01-18, 14:06
  • 2

Gillar ni fräscha och syrliga gröna juicer? Jag älskar det! Den här gröna juicen gjorde jag till mig och Janne förut, uppiggande och fräsch. Jag har i spenat, mycket ingefära, citron, apelsin, passionsfrukt- gott och nyttig.

Jag har även i lite kokosolja, fett bränner fett och smörjer kroppen inifrån.

Häll upp och njut av en nyttig och jättegod juice! Stark och god med ingefäran i.

Grön och stark hälsodrink 2 stora glas 

2 dl osötad äppelmust (kullamust eller pressa äpplen själv)
2 dl iskallt vatten
2 dl färsk spenat
1 pressad apelsin
2 passionsfrukter
2 stora msk riven färsk ingefära
1 pressad citron
1-2 tsk kokosolja

(Har du gurkmeja hemma, häll i 1 tsk!)

Gör så här: 

Häll i vätskan i en mixer, häll i bladspenaten, pressad citron och apelsin och häll i, riv färsk ingefära, skrapa ur köttet  ur passionsfrukterna, häll i kokosoljan och ev gurkmejan och mixa ordentligt några minuter.

Häll upp i två stora glas och njut av en riktigt nyttig och stark hälsodrink!

 

2020-01-18 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Anne 9 månader sen

Hej fina Johanna.Jag skulle höra med dej vad du kan rekommendera för bra hårprodukter när man har löshår.Jag har en hudsjukdom som gör att mitt hår har tunnats ut .Därför är jag tvungen att ha löshår .Mvh Anne

Barbro 9 månader sen

Den är ju så good så den har gjort många gånger.
Ha nu en bra lördag o varm kram till er båda.
Alltid kul att följa er.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…