• 2020-01-18, 14:06
  • 2

Gillar ni fräscha och syrliga gröna juicer? Jag älskar det! Den här gröna juicen gjorde jag till mig och Janne förut, uppiggande och fräsch. Jag har i spenat, mycket ingefära, citron, apelsin, passionsfrukt- gott och nyttig.

Jag har även i lite kokosolja, fett bränner fett och smörjer kroppen inifrån.

Häll upp och njut av en nyttig och jättegod juice! Stark och god med ingefäran i.

Grön och stark hälsodrink 2 stora glas 

2 dl osötad äppelmust (kullamust eller pressa äpplen själv)
2 dl iskallt vatten
2 dl färsk spenat
1 pressad apelsin
2 passionsfrukter
2 stora msk riven färsk ingefära
1 pressad citron
1-2 tsk kokosolja

(Har du gurkmeja hemma, häll i 1 tsk!)

Gör så här: 

Häll i vätskan i en mixer, häll i bladspenaten, pressad citron och apelsin och häll i, riv färsk ingefära, skrapa ur köttet  ur passionsfrukterna, häll i kokosoljan och ev gurkmejan och mixa ordentligt några minuter.

Häll upp i två stora glas och njut av en riktigt nyttig och stark hälsodrink!

 

2020-01-18 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Anne 1 månad sen

Hej fina Johanna.Jag skulle höra med dej vad du kan rekommendera för bra hårprodukter när man har löshår.Jag har en hudsjukdom som gör att mitt hår har tunnats ut .Därför är jag tvungen att ha löshår .Mvh Anne

Barbro 1 månad sen

Den är ju så good så den har gjort många gånger.
Ha nu en bra lördag o varm kram till er båda.
Alltid kul att följa er.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…