• 2020-01-21, 18:37
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Det är bara jag som är med om detta, snurrigaste människan på jorden. Jag har länge letat efter mina svarta gucci glasögon, på något sätt kände jag att de måste finnas någonstans, så snurrig är jag inte så jag bara glömmer dem utan jag kollar alltid så de är med i väskan osv. Nycklar, plånbok med kort, glasögon.

Men dessa svarta bara försvann. Helt väck. Tills idag. När jag öppnade ett skåp där jag har en del teknikgrejer, kameror, laddare, lite resprylar osv ramlade bara en liten väska ner. Där låg glasögonen! Haha! Jag hade alltså lagt dem i den där lilla resekitet man får på flyget på långresor. Detta är från vår USA resa förra året. Vägrade köpa nya för jag kände på mig jag hade dem någonstans.

Hurra vad glad jag blev! Materiellt är också kul att bli glad över, så är det bara.

Tips på en ny cardigan också förresten, den här är en riktig godbit. Snygg i vår- den är inte tjock så den går under jackan lätt. Underbart skön, snygg både till vardag eller fest. Klicka HÄR! Finns även i blå leo, så fin.

Skriv koden 415413 så dras 30% rabatt av på den dyraste varan!

Min vita frågade många efter, den hittar ni HÄR. 

 

 

2020-01-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Lill 1 månad sen

Marita. Det finns INGA goda semlor och till dig som skriver att det är bättre med märkesglasögon än billig skit. Näe, tror inte alltid det stämmer. Man betalar en hel del för namnet också.
Johanna ( och andra ) får köpa vad de vill men bara för att man KAN så behöver man inte nämna namnet på vare sig glasögon eller annat.
Jag själv letar ofta efter mina GLASÖGON som jag MÅSTE ha och då sitter de redan på. Men oavsett vad jag har eller letar efter så behöver jag inte exponera vare sig varan i sig eller namnet : designen

Maria 1 månad sen

Hej där! Johanna kan du tipsa om en bra hudvårdsbehandling, vilken är bäst av de du har gjort? Är nyfiken på dermapen, har du gjort den?
Vill få glow och börja minimera kommande rynkor ..,
Tycker din hy ser så fin ut och kanske kan du tipsa?
Kram

Anneli 1 månad sen

Men kära nån, tror bestämt att det är någon som har en dålig dag…
Ska Johanna bära hundhuvudet för att “Lill” har dålig syn? Jag behöver också dyra glasögon pga ålder, brytningsfel osv
men kan nog unna den som har råd att köpa märken i stället för billig skit ;)

Diana 1 månad sen

Hej!

Tänkte köpa guldklänningen du visade i ett tidigare inlägg, vad har du för stl. på den? & tack för en bra blogg:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Hej!

Tack för fina ord. Klänningen är ganska normal i storlek men något vidd i midjan, ta den storlek du brukar ha eller gå ner.
Svårt att råda er för rädd att det blir fel. Jag säger till om kläderna är små i storlek eller stora.

Den är superfin och festlig utan att blir ” för mycket”.

Lotta 1 månad sen

Tack för rabatten! Köpte den fina koftan både den du har och den blå ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Kul! Båda är superfina!

Lill 1 månad sen

Skryt skryt skryt Johanna.
Dina allt för stora solglasögon kostar nog lika mycket som mina MÅSTEHA glasögon gör. Jag har inte haft råd att byta glasögon på 35 år.
Jag läser gärna din blogg och önskar dig och andra allt gott i livet.
Men skryt gillar jag inte.
Tror du livet blir bättre för att man är märkeskåt? Det tror inte jag.
Du exponerar väskor mm mm i vart och vartannat inlägg också utan att reklammarkera.
Du är snygg, tjänar bra osv.Jag missunnar dig inte.
Men skippa skrytet.

Svar på kommentaren:
Marita 1 månad sen

Hahaha tror du Johanna gör reklam för Gucci?

Ta en god semla idag, tror du mår bra av det.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…