• 2020-01-23, 09:20
  • 7

Innehåller annonslänkar

Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men det är vår i luften och jag älskar den här tiden vi ha framför oss. Visst är det skönt när det blir ljusare och ljusare.

Igår var jag på möte på Filmstaden i Göteborg, har fått en riktigt rolig förfrågan på ett uppdrag ni kommer få vara med på, detta kommer bli så kul! Så fort allt blir klart ska jag berätta mer.

Vårkänslor= vårfärger. Älskar beige och guld!

Blusen finns HÄR Så söt med lite lagom puffärm, normal i storlek och lagom längd så man kan ha både innanför eller utanför. Hugg den, ni var många som beställde den i helgen men det finns storlekar kvar.

Skriv koden 415413 så får ni 30% rabatt på valfri vara!

Gjorde Dermapen igen förra veckan på Löfvinhklniken, det är en riktigt bra ansiktsbehandling och nu börjar det verkligen märkas skillnad men första veckan är huden torr och röd. Ska berätta mer.

Snygga klänningen i samma mönster HÄR Så fin längd på klänningen, ska ha den i helgen och fotar då. Men beställ redan nu för den lär ta slut.

VÅR= sneakers, kommer det snö får jag ta mina uggs igen men tänker använda dessa nu, haha.

Sneakers HÄR Normala i storlek. Helt underbara!

Nu måste jag skynda mig, ska fika med en kompis på stan och sen blir det jobb och träning.

Kram på er!

2020-01-23 Johanna Toftby

Kommentarer

Maria 1 månad sen

Tror du dom skulle funka som en träningssko på gymmet?

Svar på kommentaren:
Anna 1 månad sen

Jag har dem och anser att de är alldeles för tunga för det. Köp hellre ett par lättare skor med bra dämpning.

Maria 1 månad sen

Tack snälla för svar ❤️ då gör jag så istället😊 ha en fin dag ❤️

Ann 1 månad sen

Tack för alla tips Johanna, du har fin stil jag gillar.
Tack för rabatten! Beställde alla tre 😄

Maria 1 månad sen

Snygga skor.

Svar på kommentaren:
Ulrika Hultberg 1 månad sen

De är jätte sköna har på sig.

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Jag fick mina sneakers skor igår som jag beställde från ellos , och använde din kod som du uppgav . Jag beställde ett par svarta. De är ju super snygga. Tack för koden. Jag är supernöjd med mina nya sneakers. Ha en bra dag.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…