Omelett efter träning


Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar med paprika, lite cayennepeppar, salt och peppar. Blir så gott.
Körde överkropp på gymet idag, biceps, triceps, rygg och mage. Sedan 20 minuter på crosstrainer. Alltid styrka före cardio. Jag vill ha all kraft och energi till mitt styrkepass, efteråt kan jag cykla, jogga eller köra crosstrainer för att bränna och cykla ur mjölksyran lite.


Älskar hänga på gymet, jag träffar många jag känner och alla är där för samma sak. Det är sån gemenskap när man tränar. Jag får energi av att bara kliva in på stället, testa det. Ni kommer få självförtroende när ni bara kliver över tröskeln på gymet, efter ett skönt pass är det en underbar känsla. Jag har känt mig låg några dagar, hemsk pms men träningen stärker mig enormt och är redan en ny människa.


Var hos advokaten idag som är mitt målsägarbiträde i rättegången. Terese är en grym advokat som jag har känt i många år då våra barn gått i samma klass sedan dagis. I ett par timmar satt vi och gick igenom målet och 19/2 klockan 9.00 är det rättegång i Eskilstuna tingsrätt. Kommer bli bra till slut. Jag är förberedd och fokuserad.
Omelett- enklare kan det inte bli.2 portioner / Ta vad ni har i kylen! 
5 ägg
4 msk mjölk
1/2 dl stark ost (även gott med parmesanost och fetaost)
några babytomater
1/2 röd paprika
1 liten näve färsk bladspenat
paprikapulver
cayennepeppar
salt och svartpeppar
olivolja
Gör så här:
Knäck äggen i en skål och vispa upp lätt, häll i mjölken och vispa ihop allt noga. Salta, peppra och häll ner spenaten, skär paprika i små bitar, häll i osten (ta mer om du vill) krydda med paprikapulver och lite cayennepeppar. Smaka av- häll olivolja i en stekpanna. Dela tomaterna och lägg över omeletten i pannan. Ha inte för hög värme. Den bränns lätt. Stek på medelvärme, sänk efter några minuter. Då blir den krämig och fin. Ringla gärna lite olivolja över omeletten.


8
0

Beige och guld


Innehåller annonslänkar
Vaknade på ett strålande humör idag, snart helg och en massa spännande saker händer nu, är så taggad för vår! Ja jag vet det är knappt slutet av januari, men det är vår i luften och jag älskar den här tiden vi ha framför oss. Visst är det skönt när det blir ljusare och ljusare.
Igår var jag på möte på Filmstaden i Göteborg, har fått en riktigt rolig förfrågan på ett uppdrag ni kommer få vara med på, detta kommer bli så kul! Så fort allt blir klart ska jag berätta mer.
Vårkänslor= vårfärger. Älskar beige och guld!


Blusen finns HÄR Så söt med lite lagom puffärm, normal i storlek och lagom längd så man kan ha både innanför eller utanför. Hugg den, ni var många som beställde den i helgen men det finns storlekar kvar.
Skriv koden 415413 så får ni 30% rabatt på valfri vara!


Gjorde Dermapen igen förra veckan på Löfvinhklniken, det är en riktigt bra ansiktsbehandling och nu börjar det verkligen märkas skillnad men första veckan är huden torr och röd. Ska berätta mer.


Snygga klänningen i samma mönster HÄR Så fin längd på klänningen, ska ha den i helgen och fotar då. Men beställ redan nu för den lär ta slut.
VÅR= sneakers, kommer det snö får jag ta mina uggs igen men tänker använda dessa nu, haha.


Sneakers HÄR Normala i storlek. Helt underbara!


Nu måste jag skynda mig, ska fika med en kompis på stan och sen blir det jobb och träning.


Kram på er!

7
0

Ljug inte om din opererade kropp!

Överallt skriker träningsrubrikerna åt oss: Fast mage! Fast rumpa! Bara tio minuter om dagen! Enklaste övningarna! Bilder på en perfekt kropp visar hur vi också kan se ut – om vi också opererar oss. För sanningen är att du inte får en platt mage bara av att göra situps, du måste tänka på kosten också. Och kanske fuska med en läkares hjälp.

Jag har inget emot att någon opererar sig för att må bättre. Men vi som jobbar som influencers måste vara ärliga och det finns alldeles för många som inte är det. De inspirerar och peppar sina följare om hur man får en stark och snygg kropp. Toppen, men om era egna kroppar som ni visar i tajta träningskläder kommer från en plastikkirurg lika mycket som från träningen så förtjänar följarna att få veta det.

Följarna står och kämpar med samma övning men de får minsann inte den midjan med den platta magen och undrar säkert vad de gör för fel. Ganska sorgligt egentligen.  

Missförstå mig inte, jag älskar skönhet och har inget problem alls med att berätta om och när jag tex lägger botox.

Jag tipsar gärna andra om vad jag gör och om seriösa klinker istället. Jag tipsar även om träningen för ett bättre välmående och hur mycket bättre man kan må, kropp och själ hör ihop. 

En del väljer operera rumpan och lägger in fett så den ska se större ut. Precis upp till var och en, men när de står och pumpar squats och gör tunga marklyft med sin nyopererade putande rumpa med korta magtröjor måste de berätta att det är läkaren som ska ha beröm och inte bara tränaren.

Att låtsas att övningarna skapar samma perfekta – och opererade – kropp som man visar upp är rena falska marknadsföringen. Hur mycket jag än följer deras tips så kommer jag aldrig se ut som träningsinspiratören med rumpan uppe på ryggen och magen plattare än en planka. 

Kom igen, var ärliga mot era följare! Jag lovar att ni får positiv feedback tillbaka och dessutom följare som inte känner sig lurade.

23
0