ANNONS
Integritet på Tailsweep

Omelett efter träning

/


Har precis ätit en god omelett efter träningspasset, omelett mättar och går snabbt att svänga ihop. Jag tar oftast vad jag har hemma, idag blev det spenat, tomater, paprika och ost, kryddar med paprika, lite cayennepeppar, salt och peppar. Blir så gott.
Körde överkropp på gymet idag, biceps, triceps, rygg och mage. Sedan 20 minuter på crosstrainer. Alltid styrka före cardio. Jag vill ha all kraft och energi till mitt styrkepass, efteråt kan jag cykla, jogga eller köra crosstrainer för att bränna och cykla ur mjölksyran lite.


Älskar hänga på gymet, jag träffar många jag känner och alla är där för samma sak. Det är sån gemenskap när man tränar. Jag får energi av att bara kliva in på stället, testa det. Ni kommer få självförtroende när ni bara kliver över tröskeln på gymet, efter ett skönt pass är det en underbar känsla. Jag har känt mig låg några dagar, hemsk pms men träningen stärker mig enormt och är redan en ny människa.


Var hos advokaten idag som är mitt målsägarbiträde i rättegången. Terese är en grym advokat som jag har känt i många år då våra barn gått i samma klass sedan dagis. I ett par timmar satt vi och gick igenom målet och 19/2 klockan 9.00 är det rättegång i Eskilstuna tingsrätt. Kommer bli bra till slut. Jag är förberedd och fokuserad.
Omelett- enklare kan det inte bli.2 portioner / Ta vad ni har i kylen! 
5 ägg
4 msk mjölk
1/2 dl stark ost (även gott med parmesanost och fetaost)
några babytomater
1/2 röd paprika
1 liten näve färsk bladspenat
paprikapulver
cayennepeppar
salt och svartpeppar
olivolja
Gör så här:
Knäck äggen i en skål och vispa upp lätt, häll i mjölken och vispa ihop allt noga. Salta, peppra och häll ner spenaten, skär paprika i små bitar, häll i osten (ta mer om du vill) krydda med paprikapulver och lite cayennepeppar. Smaka av- häll olivolja i en stekpanna. Dela tomaterna och lägg över omeletten i pannan. Ha inte för hög värme. Den bränns lätt. Stek på medelvärme, sänk efter några minuter. Då blir den krämig och fin. Ringla gärna lite olivolja över omeletten.


8

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00