• 2020-01-24, 16:43
  • 6

Fredag och en skön helg väntar! Hoppas ni har en fin dag, jag har fått så mycket gjort idag, betat av massa jobbmail och samarbeten, en promenad med Lucy i solen och sen körde jag iväg massa skräp jag rensat här hemma. Höll på hela kvällen igår och nu är många skåp rensade.

Och vet ni mer- Det blir bloppis snart! Hurra! Vi ska ha bloppis på ett ställe jag tror ni kommer gilla, centralt mitt i Göteborg och i dagarna kommer jag skriva exakt dag och tid. Håll ögonen öppna så ni kan boka in det i kalendern. Det kommer bli om ca en månad.
Massor med kläder, alltså jag menar MASSOR ;) även mina böcker kommer ni kunna köpa och jag signerar dem förstås. Ser så mycket fram emot detta event!

Har skickat signerade böcker till de två som vann i min tävling, tack för alla fina kommentarer om min bok! Så roligt många gillar den.

Alltså hur fin är inte den här buketten? Köpte den precis på Blomsterhallen i Skövde, de är bäst. Får alltid precis som jag gillar och vill ha blommorna.

Busig och vårig, älskar sån bukett med färgerna.

Dags att köra igång fredagspasset! Nu blir det ben på gymet. Sen tacopaj på mandelbotten och en god guacamole till.
Fredagsfys före fredagsmys.

 

2020-01-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Johanna 8 månader sen

Hej Johanna,
Tack för tips på fina skor i tidigare inlägg, blev ett *klick* nu. Såå snygga! 🌟

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack, vad kul! Och vilket fint namn du har ;)

Ha en fin helg!

Karin 8 månader sen

Så skönt att rensa i.
Man känner sig så fri.
Ska du flytta ner till Göteborg??
Hur hade det gått för döttrarna har dom kommit in på sina linjer

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Ja exakt, jag har rensat som en galning. Helt underbar känsla, som en lättnad både i kroppen och när jag ser i skåpen och garderober. Jag har till och med öppnat dörrarna och bara tittat idag, haha.

Ja jag ska flytta ner men inte bestämt exakt än.

Marilyn min yngsta tjej är vidare i en utbildning som har olika steg så vi ska ner till Malmö för fler tester nu i mars :) SÅ kul och jag är redan så stolt!

Lisa-Marie kommer jobba en termin till på Mio på kontoret, hon kom in på två olika en i Sthlm men vill inte flytta dit så hon ska söka igen nu till hösten.

Ha en fortsatt fin fredag!

Karin 8 månader sen

Då har du ännu mer till loppis bloppis
Så skönt när man göra nytta

Helene 8 månader sen

Den pajen är en riktig höjdare, lagat den många gånger och alla tycker den är jättegod.
Trevlig helg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…