• 2020-01-26, 19:20
  • 0

Har ni haft en fin helg? Vi har varit ute mycket även om det varit blåsigt men solen tittade fram så då blev det en långrunda med Lucy. Nu sitter jag och jobbat men ska snart ta tag i rensningen här hemma igen. Kommer ha stor bloppis i Göteborg sista helgen i februari, missa inte det!

Men först- en riktigt härlig helgrea hos Blueco! Passa på att fynda på deras rea nu när ni får 25% extra rabatt på all rea. Jag älskar silkeskläderna med dessa olika print, underbara både till vår och sommar men även nu till stövlar eller skinnleggings.

Skriv TOFTBYVIP vis kassan så får ni 25% rabatt på rean! (Kolla in deras smycken också)

Underbara klänningar HÄR!

Bild från när jag och Janne var i Italien över midsommar, nu planerar vi sommaren och längtar till Italien och våra roadtrips som kört fyra år i rad, men vi planerar även USA så vi får se vart vi hamnar. Älskar planera olika typer av resor, vet ni är många som följer våra resor och hoppas ni får några tips på vägen.

Här är vi i Kroatien och ett roligt samarbete med Apollo.

Åh Florida förra året- St Pete Beach!

Dessa klänningar ska ni passa på att fynda nu med rabatten, för de är underbara att ha med på semestern. Tunn och fin i kvaliten, bara att rulla ihop och tar ingen plats.

Jättefina Jsquad! 

Skriv koden TOFTBYVIP när ni handlar så dras 25% rabatt av på all rea!

2020-01-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…