ANNONS
Integritet på Tailsweep

Grön energidrink som piggar upp

/


Jag har precis druckit min gröna favoritjuice och ska ner till gymet. Körde ben i helgen så idag blir det styrkepass och fokus överkropp.
Härligt att fokusera på bra mat och träning hela veckan, planera in vad du ska träna så har du en plan.


Har ni testat den här gröna drinken? Jag älskar den. Finns även flera smoothies med i min bok Middag hos mig!
Grön nyttig superjuice med passionsfrukt och citron.

Gjorde varsin till mig och Janne i helgen, nu svängde jag ihop en före gymet. Det går snabbt, handla hem om du inte har så tar det bara några minuter att mixa den.  Spenat, ingefära, citron, passionsfrukt. God och fräsch.


Grön nyttig juice 2 stora glas 
4 dl osötad äppelmust (kullamust) eller pressade äpplen
1 pressad apelsin
2 pressade citroner
2 stora nävar färsk bladspenat
2 passionsfrukter, köttet
1-2 msk färsk riven ingefära
(1 avocado om du vill ha den mer mättande och något tjockare)
Gör så här: Pressa citron och apelsin och häll i, jag tar med köttet från apelsin också. Skrapa ur passionsfrukten, häll i alla ingredienser och mixa rejält i en mixer. Häll upp i två glas och njut av en nyttig god hälsodrink.

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00