Grön energidrink som piggar upp


Jag har precis druckit min gröna favoritjuice och ska ner till gymet. Körde ben i helgen så idag blir det styrkepass och fokus överkropp.
Härligt att fokusera på bra mat och träning hela veckan, planera in vad du ska träna så har du en plan.


Har ni testat den här gröna drinken? Jag älskar den. Finns även flera smoothies med i min bok Middag hos mig!
Grön nyttig superjuice med passionsfrukt och citron.

Gjorde varsin till mig och Janne i helgen, nu svängde jag ihop en före gymet. Det går snabbt, handla hem om du inte har så tar det bara några minuter att mixa den.  Spenat, ingefära, citron, passionsfrukt. God och fräsch.


Grön nyttig juice 2 stora glas 
4 dl osötad äppelmust (kullamust) eller pressade äpplen
1 pressad apelsin
2 pressade citroner
2 stora nävar färsk bladspenat
2 passionsfrukter, köttet
1-2 msk färsk riven ingefära
(1 avocado om du vill ha den mer mättande och något tjockare)
Gör så här: Pressa citron och apelsin och häll i, jag tar med köttet från apelsin också. Skrapa ur passionsfrukten, häll i alla ingredienser och mixa rejält i en mixer. Häll upp i två glas och njut av en nyttig god hälsodrink.

10
1

Middag hos Annika


Vilken trevlig middag vi var hos Annika igår. En riktigt rolig kväll! Så god mat och så kul med våra middagar vi kör, vi har känt varann i många år, barnen har växt upp ihop och vi har mycket minnen tillsammans.
Igår var det Annikas tur och vi fick avokadomousse med löjom tillförrätt, stekt röding till varmrätt och en äkta Pavlova tårta som var himmelsk. Helt underbar middag med champagne och gott vin.


Min blus i zebra hittar ni HÄR. 
Tjejerna kom hem till mig en stund innan så åkte vi bort tillsammans, Lucy är överlycklig när hennes favorit Hanna kommer som hon lägger snabbt beslag på.Värdinnan öppnar champagne!Helt underbar röding, oj oj så gott och fräscht! Älskar fisk.Tårtan var amazing!


Så kul med våra middagar, nästa middag blir i mars hemma hos Helene!

3
1

25% rabatt på rean hos Blueco


Har ni haft en fin helg? Vi har varit ute mycket även om det varit blåsigt men solen tittade fram så då blev det en långrunda med Lucy. Nu sitter jag och jobbat men ska snart ta tag i rensningen här hemma igen. Kommer ha stor bloppis i Göteborg sista helgen i februari, missa inte det!
Men först- en riktigt härlig helgrea hos Blueco! Passa på att fynda på deras rea nu när ni får 25% extra rabatt på all rea. Jag älskar silkeskläderna med dessa olika print, underbara både till vår och sommar men även nu till stövlar eller skinnleggings.
Skriv TOFTBYVIP vis kassan så får ni 25% rabatt på rean! (Kolla in deras smycken också)Underbara klänningar HÄR!


Bild från när jag och Janne var i Italien över midsommar, nu planerar vi sommaren och längtar till Italien och våra roadtrips som kört fyra år i rad, men vi planerar även USA så vi får se vart vi hamnar. Älskar planera olika typer av resor, vet ni är många som följer våra resor och hoppas ni får några tips på vägen.Här är vi i Kroatien och ett roligt samarbete med Apollo.


Åh Florida förra året- St Pete Beach!
Dessa klänningar ska ni passa på att fynda nu med rabatten, för de är underbara att ha med på semestern. Tunn och fin i kvaliten, bara att rulla ihop och tar ingen plats.


Jättefina Jsquad! 


Skriv koden TOFTBYVIP när ni handlar så dras 25% rabatt av på all rea!

0
0