• 2020-01-27, 09:58
  • 10

Jag har precis druckit min gröna favoritjuice och ska ner till gymet. Körde ben i helgen så idag blir det styrkepass och fokus överkropp.

Härligt att fokusera på bra mat och träning hela veckan, planera in vad du ska träna så har du en plan.

Har ni testat den här gröna drinken? Jag älskar den. Finns även flera smoothies med i min bok Middag hos mig!

Grön nyttig superjuice med passionsfrukt och citron. Gjorde varsin till mig och Janne i helgen, nu svängde jag ihop en före gymet. Det går snabbt, handla hem om du inte har så tar det bara några minuter att mixa den.  Spenat, ingefära, citron, passionsfrukt. God och fräsch.

Grön nyttig juice 2 stora glas 

4 dl osötad äppelmust (kullamust) eller pressade äpplen
1 pressad apelsin
2 pressade citroner
2 stora nävar färsk bladspenat
2 passionsfrukter, köttet
1-2 msk färsk riven ingefära
(1 avocado om du vill ha den mer mättande och något tjockare)

Gör så här: Pressa citron och apelsin och häll i, jag tar med köttet från apelsin också. Skrapa ur passionsfrukten, häll i alla ingredienser och mixa rejält i en mixer. Häll upp i två glas och njut av en nyttig god hälsodrink.

 

2020-01-27 Recept

Kommentarer

Susanne 11 månader sen

Hej! Vilken mixer använder du? Min mixer mixar inte slätt? Tycker inte att det är så gott med bitar i

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Jag har en Bosch! Silent mixer är grym!! Så bra så bra :)

Christina 11 månader sen

Bytte enligt din instruktion, det funkar! Tack :)

Helene Svensson 1 år sen

Hej, snyggt tränings linne du har vart är det köpt?
Fick din bok av mina tjejer och den är super.
//
Heléne

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack! Det är Odd Molly, skönt material också.

Åh vad roligt! Hoppas du har glädje av boken!

Kram

Maria 1 år sen

Ska också ta mig till gymmet för lite träning efter jobbet 😊 ska bli skönt efter att ha varit sjuk. Så typiskt när man satt igång och så blir man dålig. Men det är bara på det igen och börja försiktigt och öka på vart efter 😊
Hoppas du får en riktigt fin dag.
Kram
Maria

Ulrika Hultberg 1 år sen

Den måste man testa . Den ser god ut och nyttig. Ha en bra dag och en underbar vecka. Så ses vi i nästa inlägg i bloggen.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Ja gör det, syrlig, stark och god- älskar gröna nyttiga drinkar.

Ha en fin måndagkväll, kramar

Christina 1 år sen

Hej, tack för bra tips! Men har köpt fast kokosolja, det blir klumpig i smoothie. VIlken använder du??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Blir den? Jag har Kung Markattas, även Katrins Clean eating som är bra!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…