ANNONS
Integritet på Tailsweep

Frukosttips efter träning

/


Såg ni idrottsgalan igår? Vilka fantastiska prestationer! Och så duktig och snygg Kristin Kaspersson är. Toppform!
I morse var jag på gymet tidigt, hade tänkt ge mig ut på en rask PW men vädret var inte så lockande så jag körde på bandet istället, älskar träna före frukost och kan gärna köra styrka lite senare på eftermiddagen istället. Jag körde en timma med lutning så jag fick svettas ordentligt. Drack kaffe och BCAA innan, sen en go frukost vid 11.


Många frågar vad jag äter för frukost och det är ganska olika. Tränar jag på morgonen äter jag frukost efter, inte direkt men ca en timma efter. Tränar jag inte på morgonen äter jag frukost runt lunch. Ibland lunch direkt som frukost vid 13 som igår.
Detta åt jag idag. Kvarg med bär, ägg, kiwi, självklart min ingefärsshot jag dricker varje morgon och mina vitaminer och kaffe.


Märker att kroppen mår bra av just den här typen av frukost. Jag blir mätt men inte tröttmätt som man kan bli av kolhydrater. Äter gärna gröt- älskar gröt men det äter jag innan träning isf så bygger jag upp med bra kolhydrater så jag får energi. Efter träning vill jag ha mer protein.


Pressad ren citron och riven färsk ingefära varje morgon.


Detta tar några minuter, bara få in rutiner både med vitaminer, bra kost och träning så blir det inte krångligt.
Efter 15 -tiden dricker jag inget kaffe, men jag gillar grönt te med citron eller lime. Vi dricker en del olika slags grönt te hemma jag och tjejerna på kvällarna med något fröknäcke till.


Jag har också haft långa dagar som anställd med arbetstider från tidig morgon och sen eftermiddag eller kväll. Jag vet precis hur dygnets timmar bara försvinner. Jag tränade ofta på lunchen, eller gick ut och gick 30 minuter. Man måste inte sitta 60 minuter och äta. Bättre gå ut en sväng så får du motion och luft. Man måste inte ut på restaurang med kollegor varje dag.
Eller träna direkt efter jobbet, eller innan. Jag får en del kommentarer, även från närstående som tycker jag kan ju göra vad jag vill, går an för mig som är egen företagare och bestämmer själv osv osv…
Men man äger sin egen tid. Har sitt eget ansvar, sluta jämför dig med andra. Allt har sina för och nackdelar.

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00