• 2020-02-01, 13:23
  • 2

Äntligen drar det igång! Melodifestivalen 2020! Ska ni titta? Jag älskar mellon, missar inte en enda delfinal!

Extra mysigt att fixa lite god mellomat, mat som funkar äta framför tv:n i soffan är så mysigt. Gärna plockmat med händerna. Jag har massor i min bok Middag hos mig så har ni den hemma är det bara att bläddra, det finns massor! Har ni den inte finns den att köpa HÄR. 

Charkbricka med massa god ost och chark är väl gott, detta är så lyxigt och mysigt framför tv:n.

Läs mer HÄR för massa tips vad man kan ha på. Krustaderna är så goda, päron med valnötter och olivolja.

Eller en god pizza! Janne tyckte vi skulle göra det ikväll, jag har så många pizzor här inne med olika topping, även i min bok! Har ni inte boken har ni tips på topping favoritpizzan med gorgonzola HÄR.  Jag gör alltid på mandelbotten, blir knaprig och inte så “tung”. Pizza med mozarella och parmaskinka är också gott.

Eller varför inte naco på plåt! Många familjer med barn och ungdomar brukar älskar denna. Så enkelt, så gott.

Tips HÄR.

Sist men inte minst-  gratinerade kräftor med örtsmör, otroligt gott. Finns också i min bok Middag hos mig. Skaldjuren är så goda nu!

ÅH vad detta är gott!

Nu måste till Maxi och handla inför kvällen, vi hörs snart! Ps så kul att träffa så många läsare på premiären på båtmässan igår, det var så rolig kväll med massa vänner och vi avslutade med en grym räksmörgås på At Park! Riktigt god var den, tips om ni är i Göteborg.

 

 

2020-02-01 Johanna Toftby

Kommentarer

Ulrika Hultberg 8 månader sen

Jag ska gå på bio och se en del av mitt hjärta. Vi ska äta på bishops arms. Sen ska jag se melodifestivalenockså.

Svar på kommentaren:
Elsa 8 månader sen

Den filmen har jag varit och sett med min man. Lite jobbig i början tyckte jag men den blev bara bättre och bättre! Och musiken är ju toppen.
Mellon skulle jag sen men somnade på soffan! Nåja..jag behövde säkert den sömnen.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…