• 2020-02-03, 21:13
  • 20

Så glad jag är för detta! Ni är många som har frågat efter en ny bloppis länge –  och nu är det äntligen dags! Jag kör en stor bloppis på en av våra favoritrestauranger i Göteborg: Blackstone vid Kungstorget i centrala Göteborg. 

Välkomna på lördag den 29 februari mellan klockan 12-15 på restaurang Blackstone, du hittar den lätt bakom stora saluhallen vid Biopalatset. Det var här jag hade min releasefest för min bok “Middag hos mig”, jag älskar den restaurangen! De har fantastiska lokaler och bra mat, passa på att ta en mysig helg i Göteborg och fynda bloppiskläder, ät en god lunch på Blackstone och ta något gott i baren och häng med oss.  

Det blir ett härligt event med överraskningar och jag har tävlingar där du kan vinna min bok “Middag hos mig”! Boka in lördagen den 29 februari i Göteborg! Det finns hur mycket kläder som helst till pangpriser, ni kan fynda kläder som knappt är använda för hundralappen och ännu billigare. Återanvändning är det nya!

Det brukar vara riktigt mycket folk, det är så kul att träffa många av er. 

Det är enormt mycket arbete bakom detta, jag är så glad att det blir samma gäng som det varit på alla mina bloppisar. Janne kommer vara med förstås, min bästa vän Hanna som alltid är vid min sida, mina barn är med och min syster Linnea som är en klippa och hjälper mig styra upp mycket. 

Blackstones ägare Fredrik Sönne är fantastisk, vi har gjort mycket samarbeten och jobb ihop, han hälsar er alla välkomna denna lördag. Baren är öppen från 12.00 och restaurangen från klockan 13. Deras mat är underbar! 

Hoppas vi ses!

 

2020-02-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 7 månader sen

Har i så många år velat träffa dig! Du är en stor inspiration, du verkar så himla härlig och på något sätt känns det som man känner dig, läst din blogg i många år. Jag hoppas jag kan komma! Kram till dig fina Johanna!

Ritva 8 månader sen

Oj vad tråkigt att det blev just den veckan jag åker till Kap Verde. Jag var på din förra loppis du hade i Göteborg. Arvingarna spelade och det var så bra. Gjorde många kap. Ha det bäst

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Kap Verde är inte heller fel Ritva!

Det blir fler event i vår!

kram

Mikaela Jonstad 8 månader sen

Hej Johanna!!! Vad fint synd man inte kan Gå på loppisen hade vart en dröm o få handla väskor av dig 😬 jag vet att de inte tillhör här men e de för färg du har i ditt vardagsrum . Håller på o göra om hemma o önskar mig samma färg som du har på tv väggen 😬🙏

Charlotte 8 månader sen

Hej Johanna,

På bild nummer 3 där du står med Janne, vart är dina svarta byxor ifrån?

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Hej Charlotte!
Jag köpte dem på NK i höstas, märket är FWSS.

kram till dig

Agneta 8 månader sen

Attans! Den helgen bortrest 🌞✈️.
Ha en fin dag🌹

Lena M 8 månader sen

Sån kul idé, tyvärr bor jag i södra Småland, ute på landet, svårt att komma. Annars älskar jag loppis och second hand. Wow, där kommer många gå bananas och hitta massor. Lycka Till!
Måste också kommentera fina Janne på bilden, alltid stilig och snygg. Och du också såklart.
igår njöt vi av solen på vår hundpromenad, idag blir det regn. Härligt det med!!
Stor Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Hej Lena!

Tack för din fina kommentar, ja visst är han stilig! <3

Här har vi snökaos just nu, ingen sol i sikte alls. Men lite fint med allt vitt ute ändå!

Ha en fin fortsatt dag!
Kramar

Rita 8 månader sen

Går pengarna från försäljningen till välgörenhet?

Svar på kommentaren:
Lena 8 månader sen

Lägger mig i lite här.
Rita varför ska Johanna redovisa var pengarna går när det är hennes?

Johanna Toftby 8 månader sen

Hej Rita!

Nej, jag har själv köpt vartenda plagg så tycker att jag förtjänar några kronor tillbaka.
Den som inte vill komma och fynda behöver inte vara med.

Lotta 8 månader sen

Vilka storlekar kommer det vara?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

S, M och säkert en del one size, väskor, skor, smycken.

Kajsa 8 månader sen

Åh, vad roligt!😆💗

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Ja så kul! Brukar vara kaos med folk och härlig stämning!

Agnes ranelid 8 månader sen

Var är den fina tröjan ifrån i inlägget om bloppis på första bilden, vit ljusblå råsa typ? Tack på förhand

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Kolla ett par inlägg längre ner…

lagt ut där!

Katarina 8 månader sen

Detta måste jag komma på😊 blir perfekt då jag lite senare ska ut med vänninorna🌷🥂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Vad kul! Välkommen! Kommer bli drag :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…