• 2020-02-03, 21:13
  • 20

Så glad jag är för detta! Ni är många som har frågat efter en ny bloppis länge –  och nu är det äntligen dags! Jag kör en stor bloppis på en av våra favoritrestauranger i Göteborg: Blackstone vid Kungstorget i centrala Göteborg. 

Välkomna på lördag den 29 februari mellan klockan 12-15 på restaurang Blackstone, du hittar den lätt bakom stora saluhallen vid Biopalatset. Det var här jag hade min releasefest för min bok “Middag hos mig”, jag älskar den restaurangen! De har fantastiska lokaler och bra mat, passa på att ta en mysig helg i Göteborg och fynda bloppiskläder, ät en god lunch på Blackstone och ta något gott i baren och häng med oss.  

Det blir ett härligt event med överraskningar och jag har tävlingar där du kan vinna min bok “Middag hos mig”! Boka in lördagen den 29 februari i Göteborg! Det finns hur mycket kläder som helst till pangpriser, ni kan fynda kläder som knappt är använda för hundralappen och ännu billigare. Återanvändning är det nya!

Det brukar vara riktigt mycket folk, det är så kul att träffa många av er. 

Det är enormt mycket arbete bakom detta, jag är så glad att det blir samma gäng som det varit på alla mina bloppisar. Janne kommer vara med förstås, min bästa vän Hanna som alltid är vid min sida, mina barn är med och min syster Linnea som är en klippa och hjälper mig styra upp mycket. 

Blackstones ägare Fredrik Sönne är fantastisk, vi har gjort mycket samarbeten och jobb ihop, han hälsar er alla välkomna denna lördag. Baren är öppen från 12.00 och restaurangen från klockan 13. Deras mat är underbar! 

Hoppas vi ses!

 

2020-02-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 3 veckor sen

Har i så många år velat träffa dig! Du är en stor inspiration, du verkar så himla härlig och på något sätt känns det som man känner dig, läst din blogg i många år. Jag hoppas jag kan komma! Kram till dig fina Johanna!

Ritva 3 veckor sen

Oj vad tråkigt att det blev just den veckan jag åker till Kap Verde. Jag var på din förra loppis du hade i Göteborg. Arvingarna spelade och det var så bra. Gjorde många kap. Ha det bäst

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Kap Verde är inte heller fel Ritva!

Det blir fler event i vår!

kram

Mikaela Jonstad 3 veckor sen

Hej Johanna!!! Vad fint synd man inte kan Gå på loppisen hade vart en dröm o få handla väskor av dig 😬 jag vet att de inte tillhör här men e de för färg du har i ditt vardagsrum . Håller på o göra om hemma o önskar mig samma färg som du har på tv väggen 😬🙏

Charlotte 3 veckor sen

Hej Johanna,

På bild nummer 3 där du står med Janne, vart är dina svarta byxor ifrån?

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Hej Charlotte!
Jag köpte dem på NK i höstas, märket är FWSS.

kram till dig

Agneta 3 veckor sen

Attans! Den helgen bortrest 🌞✈️.
Ha en fin dag🌹

Lena M 3 veckor sen

Sån kul idé, tyvärr bor jag i södra Småland, ute på landet, svårt att komma. Annars älskar jag loppis och second hand. Wow, där kommer många gå bananas och hitta massor. Lycka Till!
Måste också kommentera fina Janne på bilden, alltid stilig och snygg. Och du också såklart.
igår njöt vi av solen på vår hundpromenad, idag blir det regn. Härligt det med!!
Stor Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Hej Lena!

Tack för din fina kommentar, ja visst är han stilig! <3

Här har vi snökaos just nu, ingen sol i sikte alls. Men lite fint med allt vitt ute ändå!

Ha en fin fortsatt dag!
Kramar

Rita 3 veckor sen

Går pengarna från försäljningen till välgörenhet?

Svar på kommentaren:
Lena 3 veckor sen

Lägger mig i lite här.
Rita varför ska Johanna redovisa var pengarna går när det är hennes?

Johanna Toftby 3 veckor sen

Hej Rita!

Nej, jag har själv köpt vartenda plagg så tycker att jag förtjänar några kronor tillbaka.
Den som inte vill komma och fynda behöver inte vara med.

Lotta 3 veckor sen

Vilka storlekar kommer det vara?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

S, M och säkert en del one size, väskor, skor, smycken.

Kajsa 3 veckor sen

Åh, vad roligt!😆💗

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Ja så kul! Brukar vara kaos med folk och härlig stämning!

Agnes ranelid 3 veckor sen

Var är den fina tröjan ifrån i inlägget om bloppis på första bilden, vit ljusblå råsa typ? Tack på förhand

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Kolla ett par inlägg längre ner…

lagt ut där!

Katarina 3 veckor sen

Detta måste jag komma på😊 blir perfekt då jag lite senare ska ut med vänninorna🌷🥂

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 3 veckor sen

Vad kul! Välkommen! Kommer bli drag :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…