ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bort med dieter- in med träning och bra mat

/


Idag kom vintern tillbaka, oj vad det har snöat här. Men det blir ljusare och är det vinter kan det lika gärna vara snö. Så kul att ni är många som kommer på bloppisen förresten, lördag den 29/2 klockan 12-15 på Blackstone Kungstorget smäller det! Bara komma dit, alla är välkomna. Baren och restaurangen är öppen, så bra mat. Ta en mysig lördagslunch och kom och häng med oss.
Detta är före snön kom, men det ska bli sol i morgon igen, underbart!


Jag har kört några riktigt bra träningspass i veckan, bara tisdag men hunnit med tre pass på gymet och raska pw varje dag. Gött är det, eller hur!
Körde spinning igår och bara älskar svettas på ett sånt pass, finns nog inget pass som är så jobbigt, men gillar känslan efteråt. Alla är där för samma sak.


Bra mat varje dag, fokus träning och jobb- helgen unna sig. Det är det bästa helt klart. För mig finns inte 100% eller 0%. Man måste leva, man kan gå ner i vikt och må toppen ändå. Då har man ett mål. Kör man dieter är det otroligt lätt att tappa motivationen. När du ”börjar äta eller fuska med något” brukar man balla ur istället. Men hitta det just du mår bra av och det du märker resultat av. Få in mer motion för då kommer kosten lite av sig själv. Man vill inte direkt vräka i sig en semla eller chips efter spinning.
Jag äter lite olika till frukost. Igår åt jag detta vid 11. Då tog jag kaffe på morgonen vid 07.30

och var på gymet och körde på bandet PW vid 08. Äggröra, bacon, grönsaker och en halv avocado. Så gott. Idag åt jag gröt med blåbär och jordnötssmör. Så jag varierar mycket.


Till lunch åt jag rester. Älskar rester. Tacoköttfärs, stark ost, massa grönsaker. Fick äta redan vid 14 för hade spinning på kvällen.


Körde spinning klockan 18 och vid 20 åt jag och Marilyn en sallad till kvällsmat. Så gott efter ett hårt pass.
Keso, avocado, kikärtor, spenat, grönsaker, lite kycklingpålägg. Paprikakrydda, svartpeppar, olivolja och lite citron över. Mums!


Ikväll körde jag styrketräning ben och 20 min på crosstrainer efter. Nu blir det ägg, keso och bär.
Tända ljus och lite jobb vid datorn innan jag ska sätta mig i soffan.


Ha en skön kväll hörs vi snart.

28

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00