• 2020-02-09, 17:30
  • 5

Innehåller annonslänk 

Hur har ni det i stormen? Vilket kaosväder vi har i Göteborg, Lucy höll på blåsa iväg förut och då var vi bara ute i en minut. Hoppas det inte händer några olyckor i den här stormen. Istället sitter vi inne med tända ljus och Janne kollar hockeyn, jag sitter med datorn i knät och jobbar med Lucy sover bredvid.

Sorry för bildkvalién, hade ingen kamera här nere och är dålig på att fota snyggt när jag har middag, (stress, haha)

Igår hade vi bjudit hem vänner på mellofest och vilken trevlig kväll det blev! Även om vi bor i Göteborg och det var melodifestivalen här så valde vi att ha en hemmafest och kolla på tvn istället. Vi gick mest på mello när barnen var yngre för de älskar det, men jag tycker det är faktiskt bättre att se det på tv.

Anna Bergendahl! Wow, wow, wow! Hon kommer vinna hela mellon, låten var fantastisk, numret var pangsnyggt! Hon var snyggare än någonsin, allt var så galet bra! Låtskrivarna Tomas Gson och Bobby Ljuggren skrev Carolas Evighet! Jag är helt övertygad detta blir en lika grym hit.

Lars Wallin har designat hennes snygga outfit, visst var hon pangsnygg. Dansarna, vilket nummer.

Det allra roligaste var att det var en överraskningsfest! Våra vänner Annika och Per från Skövde skulle komma hit för de tog en helg i Göteborg, men de visste inte om att vi även hade bjudit hem Anders och Erika också som är våra gemensamma vänner. Så roligt att överraska, ni skulle sett deras min när de ringde på dörren och in kommer Erika och Anders med ballonger, serpentiner och sjöng Carola, haha! Underbart!

Många har frågat på stories efter min svarta skinnblus, den finns HÄR! Så fint fuskskinn som ser äkta ut och sitter skönt på.

Vi hade bokat bord på Blackstone direkt efter mellon så jag gjorde lite snittar och lite plock här hemma. Lax på smördeg och pepparrot, har ni gjort dem? Finns recept i min bok Middag hos mig, jag har massa festtips i boken!

Vet ni mer, vi hade en överraskning till. Erika och Anders trodde de var de som skulle överraska men vi bjöd in ett par till som de bor grannar med, nämligen min fina författarkollega Helen Stommel och hennes man Tomas!

Kvällen blev verkligen så lyckad och så rolig!

Fick så fin vårbukett av Helen. Ljuvliga tulpaner. De vackra ljusstakarna till höger fick jag av Åza och hennes svägerska på min releasefest. Väldigt vackra i glas.

Direkt efter mellon hade vi bord på Blackstone vid Kungstorget. Vi vet att alla gillar den maten och jag vet också att det alltid är bra där, finns nog ingen restaurang som alltid levererar lika bra som de gör. Varje gång är vi lika nöjda, maten är bara hur bra som helst. Gratängen är magisk, deras beasås och tryffelmajon är så goda! Tar ofta kött när vi är där eller deras pizza, ni kommer inte bli besvikna!

Jag och Annika kunde inte bestämma oss så vi tog både gratäng och pommes, haha. Bästa jag vet när man tar in flera grejer och sitter och plockar av allt.

Våra vänner Susanne och Jari anslöt också som var i Göteborg så vi var ett härligt gäng.

Tack alla för en underbar kväll!

2020-02-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Katja 7 månader sen

Bra låt och amazing klänning! Har varit i Lars Wallins ateljé, helt otroligt ställe! Har ett par snygga örhängen av honom också.

Caroline 7 månader sen

Helt tagen av framträdandet. Vid första tonen så fick jag samma känsla som vid Euphoria, att det här är nåt riktigt bra. Och dansarna och koreografin, wow. En krigarprinsessa och hennes armé:)
Johanna, vilken storlek har du på tröjan:)? Supersnygg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja samma här. Rös i hela kroppen, det var det mäktigaste snyggaste framträdandet på många år.
Utan att ha sett alla bidrag vill jag och hoppas hon vinner hela mellon!

Jag tror det är 36 eller kan vara 38, den är i Gbg så kan inte se den nu.

Ta den storleken du brukar ha :)

Ulrika Hultberg 7 månader sen

Här blåser och regnar i Perstorp i Skåne. Det var fina bilder även om du inte ha kameran med dig. Då håller med dig att det är mysigt med tända ljus.
Ha en trevlig dag i morgon.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja fy vilken storm, hemskt!

Tack för dina ord, roligt att du gillar bloggen Ulrika!

Ha en fin dag, nu taggar vi en ny vecka!

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…