• 2020-02-10, 21:00
  • 9

Gillar ni snygga mobilskal? Jag älskar att variera skal! Mobilen är alltid med och varför inte klä den snyggt, passa på att matcha outfiten även om du ska på fest. Mobilen är som en accessoar. Jag blir glad av vackra skal och gillar ha samma laddare och korthållare.

Nu har jag fyllt på med mina favoritfärger, ni måste bara kolla in dessa nya hos Ideal of Sweden! Snygga mobilskal med tillbehör är ofta en uppskattad present. De har till alla telefoner.
Här kommer mina favoriter och passa på denna kärleksveckan- skriv koden Toftby15 så får ni 15% rabatt på hela köpet!

Alla nyheter HÄR! 

Den grå har jag köpt till en viss person som ska få den i present, så snygg nyans. Ni hittar den HÄR. Den rosa har jag själv som ni hittar HÄR. Mobilhållare HÄR! Det är ett måste om du kollar mycket film, recept eller läser bloggar och vloggar på tåget tex. ;-)

Kolla in denna i pastell, exakt samma som min tröja. Blir så glad av dessa färger. HÄR har ni den.

Ska ni på fest? Mina favoritfärger är beige och guld. Älskar beige.

Fått så mycket komplimanger i helgen när jag hade skalet ihop med den här clutchen man kan ha alla sina kort, sätta in mobilen och ha med sig allt i ett. Beige/guld skalet HÄR!  Kolla in den vackra clutchen HÄR. 

Alla plånboksfodral HÄR. 

I lördags kväll på mellofesten tog jag detta i glitter- alltså hur snyggt? Klicka HÄR så hittar du vårens coolaste skal.

Måste visa dessa också, så fint att matcha allt. Mobilskal, laddare, sladden (2 meter!) ring (glöm inte köpa med en ring, grymt att ställa telefonen när du kollar film också) Korthållaren! 

Mobilskalet enfärgat vinröd HÄR. Mobilhållare HÄR. 

Beige blank blus med puffärm, den ska ni inte missa. Jag hittade min HÄR.

Dagens måndagspass blev styrka och 35 min med lutning på bandet. Glitterskalet hängde med.

Missa inte skriva in koden Toftby15 så du får 15% rabatt på allt hos Ideal of Sweden.

2020-02-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Karin 8 månader sen

Tack för en bra “feel good blogg” med trevlig variation på inläggen! En fråga, sommarkortet från Alperna, vart är det taget? Vart någonstans var ni på sommarvandring? (Är sugen på en sommar-resa till Alperna och kollar runt efter olika alternativ)
Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Tack Karin, vad glad jag blir!
Vi har vandrat massor! Förra året i Bad Gastein som var riktigt bra!

Sedan Italien, Gardasjön är så fint. Vi vandrade uppe på Monte Baldo. Magiskt!
Vi har bilat och kört Tyskland, Österrike och Italien. Underbara resor!

Hoppas ni hittar något kul! Och trevlig helg!

Carola 8 månader sen

Hej Johanna! Och tack för en inspirerande blogg! Gillar ffa dina skidresor, träningstips och dina mattips! Hjälp vad mycket gott du gör! Så stort tack för det! Du har inga planer på en skid-/vandringsresa till Österrike för oss följare? Just ja – vilket übersnyggt rosa nagellack du har på bilderna!⭐️ Färg? Må så gott!

Cis 8 månader sen

Shoppa meeeer. Res meeer! Bry er inte om klimatet och allt annat bra era pengar kunnat gå till – svältkatastrofer, kvinnors skyddade boenden eller what ever. Man bara måste ju byta mobilskal så att Johanna cashar in… Och varför inte lite fler kläder som snart är gårdagens nyheter och får brännas på tippen?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Hej!

Jag vet inte riktigt vad det är du kommenterar. Inget av det där har jag skrivit. Att bränna kläder på tippen verkar dumt.
Jag låter er fynda på min bloppis istället lördag den 29/2 på Blackstone i Göteborg.
Du är också välkommen. Man blir glad av bloppis. :-)

Marie 8 månader sen

Hahaha Johanna! Klockrent svar :)

Lotta 8 månader sen

OH så snygga skal och vilka vackra bilder.

Beställde den i glitter och en grå till maken ;)

Tack för tips!

Louise 8 månader sen

Härligt med snygga skal! Man blir glad , speciellt nu till våren är det kul med lite ljusare glad färger.
Vilken snygg blus! Helt i min stil, men jag kan inte klicka på länken? Vet inte om det bara är jag eller om det är något tokigt.
Kram

Svar på kommentaren:
Louise 8 månader sen

Nu ser jag att det funkar med länken! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…