ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Snygga mobilskal och matcha din outfit

/


Gillar ni snygga mobilskal? Jag älskar att variera skal! Mobilen är alltid med och varför inte klä den snyggt, passa på att matcha outfiten även om du ska på fest. Mobilen är som en accessoar. Jag blir glad av vackra skal och gillar ha samma laddare och korthållare.


Nu har jag fyllt på med mina favoritfärger, ni måste bara kolla in dessa nya hos Ideal of Sweden! Snygga mobilskal med tillbehör är ofta en uppskattad present. De har till alla telefoner.


Här kommer mina favoriter och passa på denna kärleksveckan- skriv koden Toftby15 så får ni 15% rabatt på hela köpet!
Alla nyheter HÄR! 


Den grå har jag köpt till en viss person som ska få den i present, så snygg nyans. Ni hittar den HÄR. Den rosa har jag själv som ni hittar HÄR. Mobilhållare HÄR! Det är ett måste om du kollar mycket film, recept eller läser bloggar och vloggar på tåget tex. 😉


Kolla in denna i pastell, exakt samma som min tröja. Blir så glad av dessa färger. HÄR har ni den.Ska ni på fest? Mina favoritfärger är beige och guld. Älskar beige.


Fått så mycket komplimanger i helgen när jag hade skalet ihop med den här clutchen man kan ha alla sina kort, sätta in mobilen och ha med sig allt i ett. Beige/guld skalet HÄR!  Kolla in den vackra clutchen HÄR. 
Alla plånboksfodral HÄR. 


I lördags kväll på mellofesten tog jag detta i glitter- alltså hur snyggt? Klicka HÄR så hittar du vårens coolaste skal.


Måste visa dessa också, så fint att matcha allt. Mobilskal,laddare,sladden (2 meter!) ring (glöm inte köpa med en ring, grymt att ställa telefonen när du kollar film också) Korthållaren! 
Mobilskalet enfärgat vinröd HÄR. Mobilhållare HÄR. 
Beige blank blus med puffärm, den ska ni inte missa. Jag hittade min HÄR.
Dagens måndagspass blev styrka och 35 min med lutning på bandet. Glitterskalet hängde med.


Missa inte skriva in koden Toftby15 så du får 15% rabatt på allt hos Ideal of Sweden.

9

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00