• 2020-02-12, 11:13
  • 1

Har jag några hästvänner här inne? Min systers Nicole som är 14 år letar häst! Hon har haft egen D-ponny i flera år och tävlat tom. LB hoppning. Hon är mycket rutinerad och ambitiös tjej som har en fin och mjuk hand. Stallplats med ridhus och fina skogsvägar finns runt knuten. Nicole tävlar för Grevagårdens ryttarförening.

Hon vill fortsätta med ponny ett år till innan stor häst. Ponnytiden är väldigt rolig! Jag och mina systrar hade egna hästar och tävlade massor under vår uppväxt, mamma och pappa körde runt oss genom hela Sverige på hopp och galopptävlingar. Underbar tid!

Har ni en tävlingsponny (hoppning) att låna ut på ca 6-12 månader för tävling och träning minst LC/LB nivå hör av er till min syster på mail: [email protected] 

Nicole är så duktig och fin tjej, hon är den som ofta passar Lucy när jag är borta.

Dela gärna detta inlägg!

2020-02-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Margareta 9 månader sen

HÄSTVÄNNER FINNES (I ALLA FALL)
LYCKA TILL I LETANDET!
BEHÖVER DU YTTERLIGARE HUNDVAKT NU OCH DÅ? HÖR SÅ AV DIG TILL MIG

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…