• 2020-02-12, 11:13
  • 1

Har jag några hästvänner här inne? Min systers Nicole som är 14 år letar häst! Hon har haft egen D-ponny i flera år och tävlat tom. LB hoppning. Hon är mycket rutinerad och ambitiös tjej som har en fin och mjuk hand. Stallplats med ridhus och fina skogsvägar finns runt knuten. Nicole tävlar för Grevagårdens ryttarförening.

Hon vill fortsätta med ponny ett år till innan stor häst. Ponnytiden är väldigt rolig! Jag och mina systrar hade egna hästar och tävlade massor under vår uppväxt, mamma och pappa körde runt oss genom hela Sverige på hopp och galopptävlingar. Underbar tid!

Har ni en tävlingsponny (hoppning) att låna ut på ca 6-12 månader för tävling och träning minst LC/LB nivå hör av er till min syster på mail: [email protected] 

Nicole är så duktig och fin tjej, hon är den som ofta passar Lucy när jag är borta.

Dela gärna detta inlägg!

2020-02-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Margareta 2 veckor sen

HÄSTVÄNNER FINNES (I ALLA FALL)
LYCKA TILL I LETANDET!
BEHÖVER DU YTTERLIGARE HUNDVAKT NU OCH DÅ? HÖR SÅ AV DIG TILL MIG

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…