• 2020-02-12, 22:00
  • 17

Nu är det igång! Big Brother 2020! Tittar ni? Jag tycker det är skitkul! Härliga, galna karaktärer och det bästa- lite högre ålder.
Men kan ni fatta känslan att vara inlåst i ett hus med människor du inte valt att umgås med i 100 dagar. Hur överlever man?

Jag tror inte jag skulle stå ut en vecka. Men det är nog en prövning för psyket, det värsta skulle vara att sova med alla huller om buller och säkert några som snarkar svinhögt.

Jag gillar Kim! Haha, han är störtskön. Det är så kul med alla karaktärer! 

 För oss som tittar är det ren och skär underhållning. Ser inte mycket på serier för jag hinner inte och vill inte bo framför skärmen mer än när jag och Janne reser, jag ser mest på samhällsprogram, nyheterna och alla matprogram. Så det är en kontrast att se på Big Brother- men kul underhållning!

Har grym träningsvärk idag, simmade 1000 meter igår och körde pass på gymet efter, det känns i ryggen idag. Så kvällens pass på gymet blev ben. Hann med 8 km promenad också idag med Lisa-Marie och min kusins fru Ulrika. Trevligt med sällskap och skönt komma ut och få luft. Går ni ute och motionerar eller hur går det?

Kvällens podd på gymmet blev JLC “Mellan Himmel och Jord”. Galna, humortrion från Göteborg. Jag gillar rösterna. Marilyn som tipsade mig, skönt avslappnande att lyssna på och oftast roliga ämnen de tar upp.

I morgon ska jag jobba undan en del men sedan fota flera samarbeten, bokföring är klart så nu har vi allt klart till bokslutet, hurra! Underbar känsla, det ser ut att bli bra resultat också, spännande när allt är klart.

I helgen åker jag och Janne till Stockholm, det blir kul!

Just det! Gjorde krispiga sötpommes ikväll med parmesan, det blev grymt goda om jag får säga själv. Måste skriva i morgon så kanske ni har en god alla hjärtans middag på fredag.

 

 

 

2020-02-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Annika 7 månader sen

Vad är underhållningen med att titta på rasister och extremister? Det enda positiva är att dom är inlåsta, borde vara fler än 100 dgr. Flera sponsorer hoppar nu av. Vilka signaler skickas till våra barn? Bete dig illa, prestera noll så får du uppmärksamhet i ett TV-program t.o.m! Det finns en orsak till att programmet varit borta från rutan i 10 år…….Skäms TV4

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Annika- Vaknat på fel sida?

Fredag och alla hjärtans dag! Ha en riktigt mysig fredag med någon du tycker om.

Katja 7 månader sen

Annika, det är ju bra signaler för barnen/ ungdomar att ev sponsorer hoppar av efter det som hänt! Att det inte accepteras!

Malin Henriksson 7 månader sen

Hej! Jag såg första avsnittet och det var för att min dotters kompis är med och det är Kim :) de gick samma linje på gymnasiet fast han gick klassen under min dotter. Hon säger att han är världens roligaste och snällaste människa så jag blev så glad då du skrev om just honom :). Snacka om att våga vara sig själv. Men jag ser inte på big brother för jag klarar inte av det 😂 men som en annan skrev så ser jag på farmen. Kram och ha en fin alla ❤️ Dag.

Svar på kommentaren:
Charlotte 7 månader sen

Nu var det 2 pers som uttalade sig grovt, 2 för mycket kan tyckas men alla de andra då? Har programmet bara blivit rasistiskt tycker du?

Jag kollar inte själv men kan ju inte undgå nyheterna och små inblickar i programmet pga just detta som hänt. Varför ska/ vill människan alltid lyfta fram idioterna? Varför inte låta de positiva ta över? Jag menar inte själva programmet i sig för det är en smaksak, utan de andra övriga som bara är där för en utmaning i livet antar jag?

Sen var det helt rätt att de 2 personerna blev utslängda, helt klart!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Håller med dig helt Charlotte!

Typiskt jante och den svenska bittra- alltid ta fram det som är dåligt. Inte det som är roligt. Nej nej, det får man inte göra.

Skäms Tv4 och alla är dumma som kollar. Suck.

Annika 7 månader sen

Mitt jobb gör att jag jobbar mycket och är ledig mycket. Och denna vecka är jag ledig mycket och…. shit – blivit beroende av Big Brother. Men det var värst första dagarna – nu måste jag ge mig innan ögonen blir heeeelt fyrkantiga och ansiktet grått. Men hög ålder – njae, 51, 38 och 31 är väl det högsta – hade velat ha fler (med reservation för att jag kan ha fel) äldre. Är själv 53 så det är såklart därför.
Å tänk – jag blev mormor 1 januari och var för första gången barnvakt igår och vad hade vi på i bakgrunden när lillstumpan sov? Big Brother.
Ok – nu hör jag själv hur illa det här låter, hahaha!
Men jag älskar´t och tog väl hand om lillgumman när hon var vaken.
Kram!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Hahaha!

Men hög ålder är 51 mot 18 innan, eller hur… så tråkigt om det bara hade varit ynglingar. Jag tycker det är en riktigt kul blandning av människor, så kul att se alla tävlingar och utmaningar. ;)

Helt rätt, jag kollar också, längtar till nästa avsnitt tills ikväll när jag bestämmer att jag får kolla, haha.

Och- grattis till barnbarnet! Så kul!

Kramar

Veronica Borg 7 månader sen

Jag har precis fått din bok Middag hos mig . Vilka fina bilder , recepten bra beskrivet ska prova pasta med lax och apelsin kväll .Tycker om din blogg , du verkar så väldigt trevlig , rolig du bjuder på dig själv, inte tillgjord .Mvh Veronica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Hej Veronica!

Så glad jag blir, tack snälla! Jag hoppas du får mycket glädje av den och kan laga massa gott!

Kram på dig

Anita 7 månader sen

Jag tittar inte på big brother eller farmen tycker det inte om dom.
Men tur att vi är olika så jag tittar på annat som passar mig.

Ha nu en härlig alla hjärtans dag alla o ta hand om varandra

Camilla 7 månader sen

Jag kollar också på det, härliga karaktärer och skönt med både yngre och äldre personer.
Killen i går som somnade i soffan “var är alla” haha, sen gick han och lade sig på ett annat ställe.
Har alltid kollat på det när det visades tidigare också och många karaktärer man minns.
Kim gillar jag också, rakt på sak.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja, hahahaha han är grym! Så avslappnad liksom, bara sover. Haha skrattar ihjäl mig.
Sen alla utmaningar, vissa har lättare för uppgifterna, lite smartare än andra stackare som får kämpa mer.

Ja underhållning är det helt klart!

Katja 7 månader sen

Näe, kollar inte på Big brother men Farmen däremot!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

Ja det är kul!

Anette 7 månader sen

Jag tycker de är ett galet program, vem vill sitta instängd i 100 dagar, kan inte vara så lätt med alla dårar.

Marie 7 månader sen

Haha jag kollar också, riktigt roligt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…