• 2020-02-13, 16:35
  • 3

Innehåller annonslänkar 

Vilket väder! Jag har varit ute med Lucy flera gånger idag, strålande sol och frisk luft. Hoppas ni har ett fint sportlov ni som är lediga.

Blev en spontanlunch med bästis Hanna idag, vi brukar äta lunch någon gång i månaden ute, så gott och mysigt. Vi har ätit på Orient Palace de två sista gångerna i Skövde och det var jättebra! Fräsch och vällagad mat, rent och snyggt där inne. Äter ju sällan lunch ute men unnade mig även en cola zero. Så gott det är ibland.

Dagens outfit hittar ni HÄR. Finns fler färger HÄR. 

Tips på en superfin klänning förresten, tänk när vi kan gå barbent.

HÄR.

Hur vita, bleka ben? Måste till sol och värme snart, planerar faktiskt både USA och kryssning, kanske vi får till en resa i vår. Vågar man resa längre bort än Europa dock med tanke på det hemska viruset?

Sneakers vit/guld/beige HÄR. Slutsålda! Men länkar till andra jag har, skönaste jag gått i.

Sedan denna ni frågat efter HÄR. Jag har den även som blus, den är snygg med stövlar till.

Nu ska jag beta av massa mail och sedan ska jag ner till gymet, idag blir det styrka överkropp.

Ikväll åker jag till Göteborg och ska på möten i morgon bitti, sedan klart vi ska fira alla hjärtans dag jag och darling. Ska bjuda på en tre-rätters och vara hemma och ta det lugnt och skönt. Lördag morgon åker vi till Stockholm, vi ska se Pernilla Wahlgren Hybris på Lilla Cirkus, är så taggad och glad för det! Vi ska äta på Cirkus innan så det blir nog en mysig kväll.

 

 

2020-02-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussie 2 veckor sen

Vi ska också på Pernillas show på lördag, ska bli sååååå kul!!!!!
Vi såg den förra, skrattade ihjäl mig :)))))
Vi kanske ses!

Maria B 2 veckor sen

Köpte den sista du visar, men minsta storleken va på tok f stor på mig, synd f den va riktigt snygg…
Härligt med resor, vi drar iväg på tisdag t Västindien efter all tråkig sjukdom vi har & varit med om..toklängtar & packar lite smått, fy så blek, är ju hemskt första dagarna innan man får lite färg…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Ja du skrev det att den var för stor men tur det går att skicka tillbaka :)

Härligt med resa! Underbar semester ni har att se fram emot nu! Ja nu är man blek, haha men snart kommer solen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…