• 2020-02-13, 21:00
  • 5

Nu ska jag tipsa er om fantastiskt goda bars jag äntligen hittat från Moonvalley! Dessa är perfekta att fylla på under eller efter träningen eller ladda energinivåerna under en hektisk dag. De är riktigt goda, dessutom ekologiska, näringsriktiga och veganska. Jag älskar den med äpple och kanel och den med choklad! Det känns att detta är inte några godisbars kan jag lova.

Barsen innehåller havregryn, dadelmassa, ärtprotein, kokosflingor, kakaosmör, läs mer HÄR!

Jag har alltid med en sån i väskan, de smakar inte godis utan mer som goda nyttiga chokladbollar man gör själv. Eller som en äppelpaj, den smaken är underbart god.

Och vet ni! Jag har fått loss en rabattkod till er så ni också får testa dessa bars! Skriv koden Johanna20 vid kassan så får ni 20% rabatt på allt! HÄR. 

De har även en ljuvlig choklad på 85% som känns som 70%. Ju högre kakaohalt desto bättre är det. Jag kan ta en eller två rutor av denna när sötsuget slår till. Det försvinner! Chokladen är magisk, låt den smälta på tungan så känner ni den goda chokladsmaken.

Ni hittar bars och choklad och massa annat kul  HÄR. Rabatten gäller på allt- Ni kommer älskar barsen och det är inte som andra sockerbars man hittar i affären.

Moonvalley är grundat av Emelie Forsberg, Ida Nilsson och Mimmi Kotka, tre svenska tjejer som inte bara har ett gemensamt intresse för hälsa och kost, de är också i världseliten när det kommer till traillöpning. Hur coolt är inte det!

När jag är ute på en långrunda eller vill fylla på med snabb energi efter gymet har jag alltid en bars med mig.

 

2020-02-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Soffia 7 månader sen

Men varför äta bars överhuvudtaget? Bars är extremt onödigt. Ta ett par ägg eller keso och en banan och skippa onödigt processad mat till högt pris. Mycket bättre med ren mat!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 7 månader sen

För att det är extremt mycket enklare. Äter för mycket ägg, vill inte ha ägg i fickan om jag vandrar i flera timmar. Vill inte ha en frukt, äter inte frukt. (Absolut inte banan) Keso har man heller inte i fickan.

Jag äter bara bär- också svårt att ha i fickan.

Skulle jag tipsat om kakor är ju inte det bra. Tipsar jag om nyttig mat är det tråkigt- varför bara så nyttigt.

Finns inget som passar alla här inne. Alla väljer något man gillar. Jag gillar nyttiga bars- vräker inte i mig. Kanske tar en halv. Istället för godis om jag är sugen. Eller som bra energi om jag tränat mycket.
Inget konstigt alls.

Balans. Kontroll.

Lena M 7 månader sen

Ser smaskigt och gott ut, härligt med lite tips av allt möjligt tycker jag. Just nu har jag en stor flaska med citron/ingefärsshot efter ditt recept. Mmmm…. blir nästan lite beroende.
Här lyser solen och jag ska ut på promenad med mina två killar, en irländsk varghund och en dvärgtax. Sedan blir det lunch.
Ha en riktigt fin Alla Hjärtans Dag, och allt gott!

Moonvalley 7 månader sen

Hej Yvonne. Minsta order är € 10 euro på Moonvalley sidan!

Yvonne 7 månader sen

Hade tänkt prova bars men lusten avtog när minimiorder är 30 EUR.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…