ANNONS

Tips på goda bars!

/

Nu ska jag tipsa er om fantastiskt goda bars jag äntligen hittat från Moonvalley! Dessa är perfekta att fylla på under eller efter träningen eller ladda energinivåerna under en hektisk dag. De är riktigt goda, dessutom ekologiska, näringsriktiga och veganska. Jag älskar den med äpple och kanel och den med choklad! Det känns att detta är inte några godisbars kan jag lova.


Barsen innehåller havregryn, dadelmassa, ärtprotein, kokosflingor, kakaosmör, läs mer

HÄR!Jag har alltid med en sån i väskan, de smakar inte godis utan mer som goda nyttiga chokladbollar man gör själv. Eller som en äppelpaj, den smaken är underbart god.


Och vet ni! Jag har fått loss en rabattkod till er så ni också får testa dessa bars! Skriv koden

Johanna20

vid kassan så får ni 20% rabatt på allt!

HÄR. De har även en ljuvlig choklad på 85% som känns som 70%. Ju högre kakaohalt desto bättre är det. Jag kan ta en eller två rutor av denna när sötsuget slår till. Det försvinner! Chokladen är magisk, låt den smälta på tungan så känner ni den goda chokladsmaken.


Ni hittar bars och choklad och massa annat kul  

HÄR. 

Rabatten gäller på allt- Ni kommer älskar barsen och det är inte som andra sockerbars man hittar i affären.Moonvalley är grundat av Emelie Forsberg, Ida Nilsson och Mimmi Kotka, tre svenska tjejer som inte bara har ett gemensamt intresse för hälsa och kost, de är också i världseliten när det kommer till traillöpning. Hur coolt är inte det!


När jag är ute på en långrunda eller vill fylla på med snabb energi efter gymet har jag alltid en bars med mig.5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00