• 2020-02-17, 19:04
  • 5

I lördags var jag och Janne i Stockholm och såg Pernilla Wahlgren har Hybris på Lilla Cirkus! Och vilken show. Vi skrattade konstant i två timmar. Alltså ni som har hunnit se den- visst var den helt hysteriskt bra? Pernilla och hennes gäng briljerar! Regi av Edward af Sillén och vilken regi! Showen handlar om att Pernilla fått total hybris och hon vill göra en fortsättning på sin succéshow Kort glad och tacksam-

Under hela showen är det så sjukt roliga och smarta skämt, Pernillas musik och showen är roligt vulgär och så galet bra. Ni måste bara se Pernilla har Hybris på Cirkus i vår, eller när den drar ut på turné! Mycket har nog redan sålt slut så skynda er att boka, jag kommer se den igen.

Det var förresten lika mycket män i lokalen så var inte rädda att gå med er partner. Janne hälsar att han skrattade så han grät, haha!

Hundarna, alltså ni som inte sett showen, jag ska inte berätta, men det var helt hysteriskt roligt.

Hela gänget är riktiga proffs, spelar så roligt, gapskrattar nu när jag bara skriver om dem.

Jag ska inte lägga upp mer här för att visa er för mycket, ni måste se den helt enkelt.

Innan showen hade vi bokat bord på Cirkus nya restaurang Brasseriet i samma lokal. Har ni ätit där?

Riktigt bra! Ni vet att jag alltid ger er ärliga recensioner när vi är ute och äter och det ska ni även få här. Vi fick toppenservice av vår gulliga servitris Moa (tror hon hette Moa) Äkta och genuint trevlig är det bästa jag vet på en restaurang.
Går aldrig tillbaka till ett ställe om personalen är snorkiga och otrevliga som man tyvärr är med om på en del ställen.

Menyn är helt ny och nya kockar, tips att även gå hit och äta även om ni inte ska se någon show. Vi beställde in tapasrätter, älskar ha massor med olika rätter på bordet och sitta och plocka länge.

Mysigt att sitta där och äta innan och sedan gå till baren och köpa med sig något in på showen.

Vi hade bord 18 och showen började 20, det var gott om tid och ingen stress trots mycket folk. Trevligt att sitta där ute i brasseriet också. Vi beställde in ostron, gillar ni? Så gott och festligt! Sedan tog vi Dumpling med tryffelvelouté, pilgrimsmusslor, carbonara gnocci, burrata, carpaccio på blendaost, hasselnötter och tryffelvinäger och tonfisktaco och pommes och tryffelmajo.

Fatta vad gott va! Allt detta är ju alltså smårätter.  Jag älskade carpaccion och pilgrimsmusslorna som var mina favoriter. Helt underbart gott och fina råvaror. Jannes favorit var Carbonara gnocci och tonfisktacos.

Ska skriva om vad jag tycker om hotellet vi bodde på men kör det i nästa inlägg.

 

 

Kommentarer

Jessica 2 månader sen

Åh, äntligen någon som skriver om män som ser showen. Jag och några tjejer var och såg hennes första show. Har tjatat som sjutton över att se denna, min man gick tillslut med på att boka varsin biljett till oss. Vill så gärna att han gillar showen lika mycket som jag och jag vart rädd att han ska känna sig malplacerad. Men nu blev jag lugn! 😃

Gisela Vilhelmsson 2 månader sen

Väldigt snygg blus! Var är den köpt?
Och stort lycka till på rättegången!

Marie 2 månader sen

Reagerade oxå på fotona. Jag såg showen för några veckor sen och då sa dom i början att man inte fick ta några kort..

Gunilla 2 månader sen

Hej🙋‍♀️Längtar till jag ska se showen, förstår att den är bra👍Den förra var ju också suverän👍Får man verkligen fota den🤔Tror Pernilla skrev nånstans att man inte fick det (jag kan ha fel) Älskar din blogg, har läst den i många år👍Kram Gunilla😍

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…