• 2020-02-22, 11:22
  • 10

Innehåller annonslänk till Ellos 

Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att äntligen har de fått in sneakers igen som varit så populära hos Ellos, jag har tre olika par. Svarta, vita och beige/guld. Har aldrig haft skor som jag använt så mycket som dessa. Går att kombinera till allt.

Tjejerna hemma har även lagt beslag på ett par så ska beställa fler, haha.

Alla sneakers HÄR

Mina svarta jag alltid har finns HÄR. helt underbara så hugg dessa nu. Många läsare som tipsar varandra har jag sett just dessa sneakers. Mjuka och sköna att gå i, superfina till både klänning och byxor.

Vita har ni HÄR. De har jag också, går lätt att borsta med lite vatten på sulan efter ett tag, på kanterna. Mina blev som nya.

Sötaste klänningen i vår är snyggt med sneakers, blir glad av färgerna. Älskar att ha sneakers till. HÄR hittar du den! Blir glad av färgerna.

Fotade igår- herrehud vad blek jag är. Vi sitter faktiskt i soffan till nyhetsmorgon och kollar resor till Florida- lutar åt att vi åker strax före påsk. Tjohoooo! Älskar USA, älskar Florida! Något roligt att se fram emot mitt i all jobbigt med rättegången.

Och sol och värme, vi kollar förstås även hockey, Anton Strålman spelar i Florida Panters nu så det finns en hemmamatch när vi är nere som vi vill se. Det är en upplevelse att se hockey i USA, riktigt häftigt.

Nu ska jag sätta fart, tack än en gång för alla hälsningar, det betyder massor.

 

2020-02-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Sari 2 månader sen

Hej! Kan du tänka dig att visa din fina väsksamling. Älskar väskor! 🥰
Kram S

Kia 2 månader sen

Hej Johanna..du gillar ju att laga mat&baka så vill tipsa dig om Sofia Woods blogg.Mycket intressanta inlägg och svar på det.Jyst skärpt blogg.

Kia 2 månader sen

Du älskar USA skriver du ..menar du naturen då i olika stater eller livsstilen överlag hos medelklass&winners ? Finns enorm fattigdom i USA.Allt handlar om winnners and losers.Bor/bott i olika stater här och USA är verkligen ett klass-samhälle,där rasism flödar som är fruktansvärt otäckt och obehagligt.Vill bara tillägga att lyxkryssningar du ska ut på är tre ggr.värre än flyg ang.koldioxid.

Marita Jansson 2 månader sen

Vi åker till Miami i morgon ska bli superhärligt, åker sen runt under 14 dgr.
Kanske hittar några sköna skor på plats packar men blir alltid för mycket, vet av erfarenhet att jag använder hälften.

Evelina 2 månader sen

Så fin klänning, den klär dig!!
Själv är jag så dålig på att ha klänning, typ aldrig, fast jag känner mig som en klännings-människa..ha ha ha…
Denna hade varit ljuvlig att packa med i resväskan, då vi också snart åker till Florida.

Annette Gunnesson 2 månader sen

Så snygg klänning. Älskar verkligen dessa sneakers. Beställde dom i beige och guld oxå. Verkligen värt pengarna. Önskar dig en fin helg. Och Styrkekramar av allt du går igenom för den hemska människa ställt till ❤️❤️❤️

Lotta 2 månader sen

Åh va snyggt🌟 Längtar oxå till värmen,vi åker iväg om en månad måste köpa klänningarna (skorna köpte jag förra året). Ha en skön helg o hoppas du kan fortsätta sova bättre nu🥰

Ulrika 2 månader sen

En kort undran, kommer du ordna någon tjej/tränings/shoppingresa iår? Vi är några stycken här som vill hänga med nästa gång👌. Ni verkar ha så himla mysigt o kul! 🥰

Tiba 2 månader sen

Tack för tips om sneakers. Jag såg ett par svarta i veckan men de kostade över 2000 kr, så dessa var ju betydligt prisvärdare. Jag har precis beställt ett par, hoppas de kommer fort så jag hinner gå in dem hemma. Ska åka till Milano i mars och vill gärna ha ett par bekväma och snygga skor med mig.

Ulrika Hultberg 2 månader sen

Vi har också busväder här i Perstorp i Skåne
. Regn och blåst . Jag har dom svarta sneakers som du har på dig på fotot . De är jättefina och sköna. Har en riktigt mysig helg .
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…