• 2020-02-24, 11:18
  • 8

Vilken väder vi har i Göteborg! Jag och Lucy gick ut på en runda i morse, helt underbart med ljuset, solen och vårkänslan. Såg dock att snön är på väg, men det kan ju bli fina dagar ändå.

Jag känner att jag börjar återhämta mig efter förra veckans psykiska stress och press, idag vaknade jag upp piggare och kände energin. Fy vad slut mentalt jag varit. Nu laddar jag om för nästa rättegång den 5 mars, då kommer även mina tjejer följa med upp på rättegången. De vill se den åtalade, detta har påverkat dem mer än vad jag skrivit här inne.

Titta vad vackert, tänk att vi bor här och har detta utanför fönstret.

Matte fotar och då är det bara att sitta still, haha Lucy är verkligen van med kameran.

Inte lika tjusig bloggerska idag men- energin är tillbaka.

Lördag är det stor Bloppis klockan 12-15 på Blackstone vid Kungstorget i Göteborg. Så kul att ni är många som vill komma! Läs mer om eventet HÄR. Har hunnit röja en del på morgonen med en del till bloppisen, det är bland annat massor med skor i storleken 37-39, vissa helt oanvända.

Än så länge 4 Ikeakassar med bara skor. Det kommer vara precis hur mycket kläder som helst. Mycket one size! Michela Castellari har också med sig massor med fint. Jag har redan kört ner en fullastad bil med kläder, i veckan blir det en fullproppad bil så räkna med fynd. Återvinning är det nya!

Jag kommer även tävla ut min bok bland de som handlar!

Nu ska jag sätta fart, ska till tandläkaren och i eftermiddag ett styrkepass- överkropp och rygg idag. Ikväll ska jag sitta med pappersjobb, fördelen helt klart att man kan välja sina tider som egenföretagare. Bästa jag gjort!

Kram på er!

2020-02-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Åsa 1 månad sen

Kul! Hoppas på att komma iväg, vad blir lättast, swish eller kontanter?

Linda 1 månad sen

Hej, Johanna
Jag planerar att ta med familjen på lördag men de vill bara äta lunch när jag handlar, är det Bloppis i restaurangen? 😊
Tänkte slå två flugor i en smäll🤪
Kram Linda

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Hej Linda!

Nej nej, det är så stort på Blackstone så hela stora delen till höger är ingen bloppis och restaurangen öppen!
Vi håller till direkt till vänster.

Perfekt slå två flugor i en smäll :)

Välkomna!

Kram

Margareta 1 månad sen

Hej. Älskar din blogg. För att det är så mycket blandat. Såg du vart o köpt huvud kuddar på Sova. Viken rekommenderar du Som du gillar. Tänkte köpa mig nya. Tack på förhand. Lycka till i Helgen. Margareta Kramis

Pernilla 1 månad sen

Härligt att solen lyser. Önskar du hade loppis på nätet🙈när man ej kan komma på bloppis. 🤗

Emma 1 månad sen

Promenerar hem vid vattnet i Sthlm för att hämta barn. Underbart vackert och härligt!
Lycka till med bloppisen!

Kamilla 2 månader sen

Vilken underbar promis du fick i solskenet. Här i Stockholm skiner också solen idag igen. Det sägs på väderapparna att det ska bli snö i veckan men vågar man tro på det? All lycka till med den kommande rättegången

Louise 2 månader sen

Visst är det härligt med sol, man blir så glad och får mycket energi! Precis vart ute på morgonrunda och gud så härligt!
Hade såå velat komma på bloppisen så synd att det är min jobb helg och samma tid som jobbet men hoppas på fler i framtiden!
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…