Morgonrunda och förbereder Bloppis


Vilken väder vi har i Göteborg! Jag och Lucy gick ut på en runda i morse, helt underbart med ljuset, solen och vårkänslan. Såg dock att snön är på väg, men det kan ju bli fina dagar ändå.
Jag känner att jag börjar återhämta mig efter förra veckans psykiska stress och press, idag vaknade jag upp piggare och kände energin. Fy vad slut mentalt jag varit. Nu laddar jag om för nästa rättegång den 5 mars, då kommer även mina tjejer följa med upp på rättegången. De vill se den åtalade, detta har påverkat dem mer än vad jag skrivit här inne.


Titta vad vackert, tänk att vi bor här och har detta utanför fönstret.


Matte fotar och då är det bara att sitta still, haha Lucy är verkligen van med kameran.


Inte lika tjusig bloggerska idag men- energin är tillbaka.


Lördag är det stor Bloppis klockan 12-15 på Blackstone vid Kungstorget i Göteborg. Så kul att ni är många som vill komma! Läs mer om eventet HÄR. Har hunnit röja en del på morgonen med en del till bloppisen, det är bland annat massor med skor i storleken 37-39, vissa helt oanvända.
Än så länge 4 Ikeakassar med bara skor. Det kommer vara precis hur mycket kläder som helst. Mycket one size! Michela Castellari har också med sig massor med fint. Jag har redan kört ner en fullastad bil med kläder, i veckan blir det en fullproppad bil så räkna med fynd. Återvinning är det nya!



Jag kommer även tävla ut min bok bland de som handlar!


Nu ska jag sätta fart, ska till tandläkaren och i eftermiddag ett styrkepass- överkropp och rygg idag. Ikväll ska jag sitta med pappersjobb, fördelen helt klart att man kan välja sina tider som egenföretagare. Bästa jag gjort!
Kram på er!