Nystädat och packar inför bloppis


Innehåller annonslänkar till Jotex 
God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den på restaurang Blackstone bakom Saluhallen 12-15! Min kompis Michela ska också vara med, ni kommer kunna fynda massor med kläder. Läs mer HÄR!  
17 stora kassar här som ska ner, det finns 8 lika stora kassar redan i Göteborg. Plus allt Michela har. Återvinning är det nya!


Jag har tvättat och packat grejer hela veckan, jag tror inte man förstår arbetet bakom ett sånt event, det är hur mycket jobb som helst. Men det är lika fantastiskt roligt och så kul att få träffa er. Jag älskar stora kalas och event och skönt att ha annat än rättegång att tänka på. Passa på att äta en god lunch på Blackstone, hela restaurangen är öppen.


Fick så fina tulpaner av Hanna som varit här i veckan och hjälpt mig, hon kommer vara med nere i Göteborg hela helgen, bokade hotell så hon får sova gott på Avalon, världens snällaste kompis som alltid är med på mina galna projekt.
Städat hela hemmet när jag ändå hållit på med bloppisen, älskar att ha luftigt och inte grejer överallt. De små puffarna har många frågat efter, jag köpte mina HÄR. Kolla in de stora puffarna, så snygga i beige eller aubergine färgen som på mina kuddar i soffan. Nu har de även 20% rabatt!


Plädar och kuddar är från Artwood. Bordet är också Artwood. Lampan är TineK från Inreda.com



Körde ett benpass igår och strax ska jag och Marilyn ner och köra ihop.


Ljuvligt att köra något träningspass varje dag. Känslan är lika underbara varje gång man studsar ut från gymet. Lucy studsar runt i snön istället, haha hon verkligen älskar snö. Kika på filmerna på min instastories så får ni se något kul.


Ha en skön torsdag, ska fota massa samarbeten innan gymet så måste sätta fart här- Först en ingefärsshot.