• 2020-02-27, 09:40
  • 6

Innehåller annonslänkar till Jotex 

God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den på restaurang Blackstone bakom Saluhallen 12-15! Min kompis Michela ska också vara med, ni kommer kunna fynda massor med kläder. Läs mer HÄR!  

17 stora kassar här som ska ner, det finns 8 lika stora kassar redan i Göteborg. Plus allt Michela har. Återvinning är det nya!

Jag har tvättat och packat grejer hela veckan, jag tror inte man förstår arbetet bakom ett sånt event, det är hur mycket jobb som helst. Men det är lika fantastiskt roligt och så kul att få träffa er. Jag älskar stora kalas och event och skönt att ha annat än rättegång att tänka på. Passa på att äta en god lunch på Blackstone, hela restaurangen är öppen.

Fick så fina tulpaner av Hanna som varit här i veckan och hjälpt mig, hon kommer vara med nere i Göteborg hela helgen, bokade hotell så hon får sova gott på Avalon, världens snällaste kompis som alltid är med på mina galna projekt.

Städat hela hemmet när jag ändå hållit på med bloppisen, älskar att ha luftigt och inte grejer överallt. De små puffarna har många frågat efter, jag köpte mina HÄR. Kolla in de stora puffarna, så snygga i beige eller aubergine färgen som på mina kuddar i soffan. Nu har de även 20% rabatt!

Plädar och kuddar är från Artwood. Bordet är också Artwood. Lampan är TineK från Inreda.com

Körde ett benpass igår och strax ska jag och Marilyn ner och köra ihop.

Ljuvligt att köra något träningspass varje dag. Känslan är lika underbara varje gång man studsar ut från gymet. Lucy studsar runt i snön istället, haha hon verkligen älskar snö. Kika på filmerna på min instastories så får ni se något kul.

Ha en skön torsdag, ska fota massa samarbeten innan gymet så måste sätta fart här- Först en ingefärsshot.

2020-02-27 Johanna Toftby

Kommentarer

Birgitta Carlsson 1 månad sen

Jag säljer aldrig det jag tröttnat på utan skänker allt till Erikshjälpen.
Känns mycket bättre än att sälja.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Det är ju jättebra! 👏🏻
Men det finns många som vill köpa kläder för 50 kr som annars skulle kostat 500kr.

Förstår inte varför det hela tiden ska
ramla in kommentarer om att jag säljer mina kläder.
Ofattbart.

Lotte 1 månad sen

Guuu den bloppisen hade jag velat gå på! Synd det är så långt iväg. Men det blir nog många lyckliga tjejer :)

CJ 1 månad sen

Att shoppa så mycket som man inte behöver kanske inte helt ligger i tiden just nu… är tyvärr inte så bra på att hålla igen själv heller så håller på att jobba på det😃

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Därför jag har bloppis så alla kan köpa till fyndpriser och vi återanvänder :-)

Maria 1 månad sen

Var har du köpt soffan? Den ser väldigt skön ut.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…

Pasta med musslor! Detta gjorde jag till Janne och mig igår, fina blåmusslor är bland det godaste jag vet. Sen älskar jag alla skaldjur men just musslor ligger på topp. Ibland med…

Påsken närmar sig och lax är nog det jag förknippar mest med påskmaten. De flesta gillar det och man kan göra så oändligt många olika rätter. Jag älskar lax! Här på bloggen…

Innehåller annonslänkar Beige, guld och rosa. Lite grönt också. Älskar färgerna. Har ni sett den söta blusen från HM jag beställde förra veckan, det var en läsare som tipsade mig att HM…