I morgon är det Bloppis på Blackstone Göteborg


Innehåller annonslänk Ellos 
Nu är det inte långt kvar! I morgon lördag den 29/2 klockan 12-15 kör jag och Michela stor Bloppis på restaurang Blackstone Kungstorget i Göteborg. Vi har hur mycket kläder som helst- Återvinning är det nya så det är riktigt kul att ordna det här eventet och så roligt att få träffa er.


Michela har massor med fina märkeskläder hon haft i sin butik, fina kläder som hon säljer för 10-15% av ord pris. Jag har massor med kläder som knappt är använda, packade 15 stora kassar igår, har kört ner allt till Göteborg och sorterat nu.
Detta är väldigt mycket arbete bakom och jag är så tacksam för min bästa vän Hanna som kommer ner nu vid 15 och är med fram tills eventet är över. Systrar, systerdotter och Janne och Hannas man Henrik är också med hela eventet i morgon.


Och sjävklart har vi en bonus för alla som kommer tidigt. De fem första som handlar för minst 500kr får en signerad bok Middag hos mig rakt ner i påsen!
Hela restaurangen är förresten öppen i morgon. Baren öppnas 12 när vi drar igång- köket öppnar 13 men hela restaurangen är öppen om du har med dig familj eller vänner. Finns även barnrum 🙂


Nu ska jag bära ner alla kassar så vi kan köra bort till Blackstone så fort Hanna kommer. Detta ska bli jättekul! Har köpt massor med mitt favoritgodis så alla får ta av i morgon. Kanske gott med ett glas bubbel till 😉
Svarta tröjan idag hittar ni HÄR. Söt liten puffärm och skön kvalité. Under 200kr, normal i stl men kanske något större.


Vi hörs lite senare, hoppas ni har en skön fredag!