• 2020-03-01, 21:00
  • 1

Visste ni att det finns receptböcker hos Nextory? Hur grymt är inte det.

Hur mycket jag än älskar riktiga böcker så är e-böckerna på Nextory så praktiska, jag kan prova hur många kokböcker som helst när jag inte vet vad jag vill laga ikväll. Tack vare att Nextory är tidiga med att använda Epub3-formater för både ljud och bild kan de få ett otroligt brett sortiment. Naturligtvis finns min egen kokbok, “Middag hos mig”, på Nextory och nu får du prova att läsa den som e-bok med mina rabatter.

Boken är på 240 sidor och här har du alla mina favoritrecept och tips inför årets högtider.

Koden “Toftby” ger 30 dagar gratis för alla nya kunder. Klicka HÄR. 

Koden “Johanna50” ger 50 procents rabatt i tre månader både för nya kunder och för er som testat Nextory tidigare och är nyfikna på att komma tillbaka med rabatt. Klicka HÄR. 

Själv har jag precis kikat i ”Fika är livet” av Linda Hansson, som vann “Hela Sverige bakar” 2019. Några av Lindas recept var med i programmet, men här finns också härliga familjerecept och några klassiker med egen twist. Kolla in strawberry mojito cheesecakeen, den ska jag göra! En drink som en tårta, den ser helt fantastisk ut. 

Kolla in den boken! Fina bilder och recepten ser goda ut om ni som jag, lyxar till det ibland på helgen.

 

2020-03-01 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Jenny 7 månader sen

När jag jobbade som kallskänka gjorde vi en cheesecake med vit tequila i bland annat. Grymt god & passade bra att servera med en glas skumpa el cava. :) . Lycka till på rättegången. Allt gott.
Vänligen Jenny

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…