ANNONS
Integritet på Tailsweep

Supergod Chili con carne

/


Första mars, känn på den! Är det inte underbart vi är klara med januari och februari, haha. Vi går mot våren även om det är ösregn och blåst här i Göteborg. Men då brukar jag laga något gott och mysa till det och vi ska köra ett träningspass på gymet. Det blir en bra söndag. Ska även ladda inför veckans rättegång, torsdag är det rond två i Eskilstuna tingsrätt.


Ska berätta om bloppisen igår i nästa inlägg, det var fantastiskt! Har fortfarande inte förstått hur mycket folk som kom. Helt otroligt, ni måste kolla mina stories för att förstå.
Vi blev så sugna på chili con carne häromdagen och jag lagade dubbel sats så det blev rester och matlådor- detta är så otroligt gott och enkelt att bara röra ihop.


Gör en krispig god sallad till, gott att smula över fetaost och majs passar till chili con carne. Jag hade ris till för tränar mycket men man kan ju köra enbart med sallad, det mättar bra för du har bönor i också. Ringla olivolja, balsamico över. Älskart!
Recept hittar du HÄR! Där har du även en god yoghurtsås också som är god till.


Jag äter mindre kolhydrater om jag inte tränar, men äter jag inte mättande mat blir jag hungrig så balans är viktigt. Äter jag tex bra protein, potatis eller ris och grönsaker står jag mig längre. Då slipper man småäta och bli sugen.


Jag fungerar så att äter jag sen frukost äter jag mindre mängd under hela dagen. Periodisk fasta är grymt. Ett exempel- vissa tror man ska strunta i att äta under dagen om de ska på tex julbord eller stor middag på kvällen- men kroppen är smart.
Då orkar man nästan inget alls istället- så detta är det bästa om du sak gå ner i vikt. Ät mättande mat, skippa småätande.

5

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00