ANNONS

20% rabatt på Adidas!

/


 
 
 
Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på att köpa snygga träningskläder idag eller morgon. Skriv koden 415440 så dras 20% rabatt av på allt i kassan! Ni hittar allt HÄR. 
Massa snyggt på Adidas HÄR! Kolla in deras snygga sneakers och träningskläder, jag beställde ett par tights och en top precis! (Har samma rabatt som ni, 20% gör en del)
Kram från Åre! Vi har haft en riktigt grym skiddag och ska snart ner till restaurang Wersens för att äta middag. Så här mosig ser man ut efter en lång dag i backen. Skön känsla! En lugn afterski är det bästa, sitta på ett skönt ställe bara och softa, visst är det mysigt.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00