• 2020-03-08, 18:51
  • 1

 

 

 

Idag är det internationella kvinnodagen och dagen till ära har Ellos en exklusiv rabattkod till er på allting hos Adidas! Det är sällan rabatt på Adidas så passa på att köpa snygga träningskläder idag eller morgon. Skriv koden 415440 så dras 20% rabatt av på allt i kassan! Ni hittar allt HÄR. 

Massa snyggt på Adidas HÄR! Kolla in deras snygga sneakers och träningskläder, jag beställde ett par tights och en top precis! (Har samma rabatt som ni, 20% gör en del)

Kram från Åre! Vi har haft en riktigt grym skiddag och ska snart ner till restaurang Wersens för att äta middag. Så här mosig ser man ut efter en lång dag i backen. Skön känsla! En lugn afterski är det bästa, sitta på ett skönt ställe bara och softa, visst är det mysigt.

Kommentarer

Anneli 12 månader sen

Åh vad roligt det verkar och åka skidor. Jag har aldrig gjort men testat längdåkning men är värdelös på det och kommer alltid sist i mål 😂😂. Ha en fortsatt trevlig skidresa🙏🏼😊

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar för Ellos  Såg ni nyhetsmorgon i dag? Så mycket fina festkläder och smycken det kommer nu till vårens studentfest och sommarfest. Härliga färger och pasteller, utmärkande ärmar är stort. Älskar…