ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kalvschnitzel och solen är här!

/


Innehåller annonslänk till Ellos
Vilket väder! Hoppas ni är friska och har det bra trots allt. Vi måste försöka fokusera på annat nu tror jag, jag vill gärna se nyheter för att ha koll men det får inte ta över mitt liv. Jag vill ändå försöka leva som vanligt så gott det går, vi ska ju inte bli deprimerade av Coronaviruset. Passa på att göra sånt som man kanske inte hinner med annars. Vara ute och tanka massa D-vitamin och njuta av härliga solen.


Igår kom min pappa upp på lunch innan jobbet och jag bjöd på indiskt. Det blev Chicken Tikka Masala, himmel så gott det är. Ska tipsa om recept i nästa inlägg om ni vill göra i veckan.


Fina pappa, så kul när vi kan luncha hemma ibland innan han ska jobba.


Han gillade semmelglassen så den fikade vi på till kaffet. Lisa-Marie satt med en stund innan hon skulle iväg så det var mysigt.
Lite senare kom min syster upp, vi tog en AW på hemmaplan och drack lite gott bubbel, mums!Hade klänningen som är samma som mönster som blusen jag vet ni gillade, så fina färger. Blir glad av den! Klicka HÄR. Passa på nu för det är 30% rabatt på just den.
Lite senare kom darling hem och jag lagade kalvschnitzel! Kan man inte åka till Österrike får man laga maten hemma. Man får mysa till det med vänner eller familj och göra det bästa av det. Min syster och barnens kusin Nicole kom också hem på middag, älskar när tjejerna är hemma och alla är med. Bästa jag vet!
Ungdomarna ville inte va med på bild, haha. Janne är kanske ingen ungdom och är gärna med på bild men log nog åt när de vände bort huvudet.


Jag köpt fin kalvfilé på Kvantum, panerade i mjöl, ägg och ströbröd och stekte i smör. Herregud vad gott! Frasig och fint kött, helt annat än friterat. Fick potatis av pappa och den är så fast och bra att göra i ugnen, jag skar så det blev fyrkantiga pommes, hällde olja och salt sen in i ugnen. De blev exakt som goda pommes. Vi gillar schnitzel med citron och majo så det blev det till.
Idag har vi varit ute nästan hela dagen, solen är helt underbar och tror jag ska göra tortilla med köttfärs jag steker i pannan, har i gjort det? Enkelt och jättegott och perfekt att äta fram tvn!
Glöm inte kolla klänningen HÄR. 


Kram så länge! Visst är det skönt att få plocka fram sina solglasögon.

6

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00