• 2020-03-17, 14:45
  • 10

Innehåller annonslänk 

Vackra Malmö! Så fint men ödsligt och tomt. Som överallt just nu tyvärr. Nu är vi dock på väg mot Göteborg igen på grund av Corona som ställer till det. Som för alla andra… Det som var planerat här ställdes hastigt in idag, men vissa saker gick att genomföra men några inte. Bara gilla läget.

Sedan SJ som ställer in många av sina avgångar så jag bokade om snabbt och är i Göteborg vid 17 tiden och ska stanna hos Janne ikväll. Blir mysigt.

Tack Hotell Clarion Live som ändå ordnade frukost i morse, de få gästerna som bodde på hotellet fick frukost i “påse” men fick ändå välja vad vi ville ha. Allt var förpackat och de var så noggranna och trevliga.

Vackra skybaren.

En fin kvällsrunda och det var så vackert överallt men folktomt. Så sorgligt detta men vi ska ändå inte tappa hoppet, vi måste försöka tänka positivt.

Åt en god fisklunch idag uppe på Skybaren, fin service och väldigt gott men lite liten portion om man är hungrig men åt en mättande frukost så det var inga problem.

Dagens outfit är volangblusen jag hade på rättegången, den är så fin i modellen.

Klicka HÄR.  Ta normal storlek. Fin volang på axeln, den är verkligen supersöt på.

Och ja! Jag har blivit ljusare. Vad tycks? Vet att ni är många som ofta frågar om avfärgning om ni är mörka, nu vill man gärna bli lite ljusare när våren kommer. Vad ni än gör-Blek eller avfärga INTE hemma. Sliter enormt och man får det ojämt, oranga toner och det brukar sluta med ett frisörbesök där frisören får korrigera allt och då kostar det ännu mer i slutändan.

Boka istället en tid hos en frisör som gör det ordentligt så du spar på kvalitén och får ett snyggare och jämnare resultat. Älskar vara ljusare när våren och sommaren är på väg!

Tack Alexandra på salong Alexandra- du är grym på dessa färger! (Lisa-Maries gamla salong)

 

 

 

 

2020-03-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Annalinda 7 månader sen

Jätte, jättefint hår! Jag bli också avis! ;)

Mia 7 månader sen

Ja jag fasar för då jag troligtvis måste åka tåg från Gbg nästa torsdag / fredag ( om de ställer in massa avgångar)då maken ska in på en ny hjärntumöroperation då han fått 3 st nya tumörer….boendet på Johannesvillan höjt med 600 kr per natt fasar för den kostnaden då vi bara har min lön att leva men kan inte vara kvar i Skövde o jobba heller då jag är orolig att det ska bli en lika jobbig op och långt tillfrisknande som sist då han låg som en grönsak i nio veckor….

Svar på kommentaren:
Katja 7 månader sen

Kram och hoppas på bättring! 🌸

Ma 7 månader sen

Fin hårfärg på dig. Mitt gym har stängt och därmed mina träningsrutiner. Kommer hem sent på kvällarna och vill inte springa ute i mörkret, försöker träna hemma men får ”inte till det”, blir ingen bra träning. Du som har så bra idéer och pepp, hjälp🥰😘

Maria Forsmarker 7 månader sen

Men åhh vad snygg du är i håret, det är du alltid men väldigt fräscht o snyggt i den ljusare tonen.
Blusen är riktigt snygg. Hur är den i storlek, brukar ha strl xs- s. Vissa är rymliga i storleken och då behöver man gå ner en storlek. Hur är denna? Önskar dig en fin kväll!
Kram Maria

Svar på kommentaren:
Annalinda 7 månader sen

Maria, hjälper jag dig om jag säger att den är “normal” :)
Den är inte speciellt rymlig. Jag är ganska stor över bysten och brukar ha strl 36 i de flesta blusar från t ex Second Female, Selected Femme, Samsoe & Samsoe …) Jag tog en 36 i denna också, så om du brukar ha xs ibland ska du nog ha det i denna också.

Fin är den i alla fall!

Maria 7 månader sen

Åh tack så mycket för svar! Kanske ändå ska ta strl 36.
Ja den är jätte fin!

Elisabeth 7 månader sen

Så snygg och fräsch! Allt gott till dig!

Sini 7 månader sen

Härligt att du njöt av vår vackra stad! Älskar att bo här. Va rädd om er!

Marie 7 månader sen

Wow wow wow Johanna!

Så snyggt hår! Blir avis :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…